När jag var färsking i modesvängen och hade mitt första jobb där lönen faktiskt räckte till mer än hyra, nudlar och några stöl på ett sunkhak varje fredag, klickade jag hem en Chloé-top från nät-lyxoutleten Yoox. Den hade i och för sig några säsonger på naken och kostade inte mer än ett par hundringar. Men ändå. Det kändes magiskt. När jag var i New York för lite sen, hade min syrra precis köpt ett par galet snygga boots från just Yoox, och då blev jag påmind om det där härliga stället. Och alldeles för sent igår kväll, när jag egentligen borde ägnat mig åt att sova, fastnade jag i stället i Yoox-skoavdelning, bläddrade runt bland hundratals sidor med förra säsongens boots och pumps till halva priset och blev helt vimmelkantig av alla skonintryck. Bland annat hittade jag ett mar Margiela-boots som jag klämde, kände och drömde om förra vintern; nu till en tredjedel av priset.

Och har ni små eller stora fötter är chanserna verkligen stora att ni kan göra otroliga fynd. I 36 och 40-41 finns det liksom alltid skor kvar, även de snyggaste från Prada till Nilson-priser (nu är det ju verkligen inte så att allt är superbilligt, men ibland har man tur, och det är ju just det som är så himla kul med att shoppa på såna här ställen). Så. Är ni sugna på lite söndags-nöje, i give you yoox. Och förresten! Ni ska ska gifta er – missa inte att kolla in deras brudklänningsavdelning! Hela klänningsavdelningen är förresten underbar!

0 svar

  1. Jag ska genast frossa klicka vidare till sajten! Hoppas på att hitta min dröm klänning till mitt bröllop, tack för tipset:-)
    Kram

  2. Hej! Kan inte du/ni/mama fixa så att en ny flik öppnas när man klickar på en länk? Annars forslas man ju bort från din fina blogg. Man är ju inte färdigläst liksom. Är ju inte heller möjligt att högerklicka så man själv kan öppna länken i en ny flik. Tack på förhand!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *