Dagens utflykt

Bonnie har pratat om zoo, hoppfullt frågat om det kanske är nu vi ska till zoo varje gång vi satt oss i bilen. Och idag hände det äntligen. Miami metro zoo. Jag har typ aldrig varit på zoo förut och har således inget direkt att jämföra med, men jag tyckte att det här var toppenbra. Stort och luftigt, och djuren såg ut att ha gott om plats. Och Bonnie var förstås eld och lågor. Särskilt vid aporna, där det fanns en orangutang som till allas förstjusning – inte minst Bonnies – hette just Bonnie.

Apan Bonnie.

Ikväll ska vår konstnärsvän Alexia ta med oss på vernissage. Jag undrar vad jag ska prata med det amerikanska kulturfolket om? It’s VERY cold i Sweden right now, har ju blivit en kallpratsklassiker, men jag känner att jag kanske borde komma på något lite… smartare till det här sammanhanget. Mina konstkunskaper är ytterst begränsade. För att inte säga obefintliga. Även på svenska menar jag.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Nora
  Nora

  Haha ja det kan var svårt ibland, men det fixar ni säkert! Som vanligt ser du fantastisk ut och jag undrar vad ditt fina halsband kommer ifrån?

 2. Profilbild för Annie
  Annie

  Vad gäller konst kan man alltid säga vad man gillar och inte gillar, och om man kan försöka förklara (för sig och) själv varför.

  Halsbandet var väldigt fint och känns väldigt rätt i vår!

 3. Profilbild för HKA
  HKA

  Åk ner till Kolmårdens djurpark när ni kommer hem med barnen.

 4. Profilbild för fashionmama

  hihi, vad roligt att den hette Bonnie. 🙂 Verkar ju vara en underbar semester, njut på!

 5. Profilbild för Johanna
  Johanna

  Men hallå! Mode är du bäst på och det är väl konst om något!

 6. Profilbild för Karin - AlicesMamma

  Äsch, du är ju så världsvan att du garanterat hittar nått smart att säga! För övrigt verkar ni ha en toppenvistelse, även om jag förstår att Bonnie börjar tröttna ur utan sina kompisar. Förra veckan gjorde jag mig till och tog föräldraledigt för att Alice skulle få ha sportlov. I slutet av veckan höll hon på att bli galen och pratade bara om ”barna”, som är hennes ord för dagis. Tack för den!

  Hoppas ni haft en kanonkväll!

 7. Profilbild för Carolina
  Carolina

  Tack för tipset om zoo.. Får bli en utflykt dit när vi åker till Miami i maj! 🙂

 8. Profilbild för Anna
  Anna

  Vad synd med zoo! Djur som är skapade för att leva fritt och röra sig på enorma ytor trängs ihop på små ytor för att människor ska kunna gå dit och peka en stund.

  Se Oscarsvinnande dokumentärfilmen The Cave.

  Varför inte börja ställa sig frågor som: vad man vill vara för förebild för sina barn och vad som är viktigt i livet. Börja ta lite ansvar för hur man väljer att leva sitt liv.Hur har ens egna handlande för konsekvenser för andra levande och den jord vi bor på.

  Människans frihet i all ära – men hur är det med människans ansvar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *