Dagispåsen

Min kompis Charlotta bad mig tipsa om en grej som händer i helgen. Hon driver projektet Dagispåsen och mellan den 26 och 28 augusti kan alla som vill hämta ut varsin egen stilig påse i hundra procent återvunnet material i tretton Åhléns-butiker  runt om i landet. Påsarna brukar dessutom innehålla en hel del kul erbjudanden och en och annan fiffig pryl eller ätbar godsak. Signa upp dig på Dagispåsen-hemsidan är allt du behöver göra. Inga åtaganden, inget fuffens, inget som kostar, hälsar Charlotta!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Katarina
  Katarina

  Anmälde mig precis för en dagispåse, vilken supergrej!
  Vill tacka för en fantastisk blogg med massa bra tips för en förstagångsmamma. Skönt att du har en så avslappnad och skön attityd, mycket humor och inga pekpinnar 🙂

 2. Profilbild för Gerd

  Hei, det der så ut som et bra tiltak. Synd det ikke gjelder i Norge, det der er noe jeg godt kunne tenkt meg.

 3. Profilbild för Katarina Ekholm

  Jag har redan anmält mig. Kul grj verkligen!
  Kram

 4. Profilbild för Anna B
  Anna B

  Mäh! Mitt Åhléns fanns ju inte med 🙁 Snopet

 5. Profilbild för Hanna

  Här hemma var själva påsen roligare än innehållet om man frågar lille M 🙂

 6. Profilbild för Cecilia F
  Cecilia F

  Tack för tipset!! Jag hämtade min Dagispåse idag vid Fridhemsplan, massa bra erbjudanden och godsakerna som följde med påsen var mycket uppskattade av min lilla:) Påsen var också kul att leka med 🙂
  En fråga bara, de fina kläderna som du tagit fram för Me & I, hur kan man köpa dem? Det tidigare samarbetet köpte jag via en länk du hade till e-shopen, jättesöta mopsbyxor och scarf till min dotter.
  Tack för en bra blogg.

  Mvh Cecilia F

 7. Profilbild för Julia
  Julia

  Trist bara att Dagis slutade existera 98 med förskolans intågande och barns rätt till undervisning och lärande. Förskola heter det och det är för barnens skull. Rätt till utbildad personal 8läser tre och ett halvt år på högskolan numera) och stimulerande miljö etc. Bara en parentes annars ett kul initiativ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *