IMG_7687 IMG_7685

Det är lätt att glömma av accessoarer, bijouterier och smycken som ligger i gömmorna och väntar på att användas. Men när jag såg en instagrambild på en tjej som varje dag växlar mellan tiotals ringar på olika fingrar, halsband och armband i silver och guld – alltid en massa olika på samma gång, men alltid varierande kombinationer – blev jag påmind om hur mycket jag gillar att ha mycket smycken på mig, och har sedan dess försökta använda och variera innehållet i den lilla påsen med smycken som jag kånkat med över Atlanten. Jag kör lite huller om buller, blandar högt och lågt och testar mig fram. Idag blev det en lite prydligare kombination med 5-åriga bröllopsdagsarmbandet, ihop med Pine divine bracelet som jag fått från  Drakenberg Sjölin, bröllopspresentklockan och Maria Nilsdotters-ring bredvid  matchig ring från Drakenberg Sjölin.

0 svar

  1. Jag älskar accessoarer. Nästan mer än kläder. Så fint med massa smycken.
    Har giveaway i bloggen nu där man kan bli lycklig ägare av en viss accessoar… kika gärna in!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *