Date night

Jag tror banne mig jag dejtar oftare nu än när jag var singel. Ni vet. Man slänger på sig lite extra parfym, läppstift och klackar. Äter god mat, dricker vin och sugs in i samtal som skulle kunna pågå för alltid. Att man inte gör det med män längre är liksom bara en faktor. Den positiva utdelningen är bra mycket högre när det är när väninnorna man dejtar.

Röda manchesterjeans från Lee.

20130122-200958.jpg

20130122-201109.jpg


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Helen
  Helen

  Hej Cecilia är byxorna nya eller från en tidigare kollektion? Ha en trevlig kväll Med vänlig hälsning, Helen

  1. Profilbild för Cecilia Blankens
   Cecilia Blankens

   Byxorna finns ute nu!

 2. Profilbild för J.
  J.

  Jag är så nyfiken på hur du hinner med allt? Hur ser din dag ut? Ge mig lite inspiration till ny energi och hur man bollar familj, karriär och egentid på ett bra sätt!

  1. Profilbild för Cecilia Blankens
   Cecilia Blankens

   Oj. Ja. Svårt att svara på här kanske, men jag gissar att det handlar om att hela tiden försöka hålla sig i mitten liksom. Balanserar man över och det känns som att det blir för mycket jobb måste man tanka på med mer familj, blir familjekontot överbelastat är det hög tid att ta en kväll med kompisarna. Lite så. Jag är nog ganska bra på att planera min tid, men försöker samtidigt lyssna på min magkänsla. Är det mycket jobb, får man sätta kompisarna åt sidan och ge tiden som blir över till familjen. Lyssna till dina egna behov, och se till att din familj förstår dem. Men glöm inte att ge samma utrymme tillbaka till övriga familjemedlemmar!

 3. Profilbild för Karin

  Snygg klädsel!

 4. Profilbild för Mia
  Mia

  Hej!
  Jag undrar vilken modell det är på dina glasögon? Jag vet att det är Oscar Magnuson men inte modellen… Tack för bra blogg!
  Med vänlig hälsning, Mia

  1. Profilbild för Cecilia Blankens
   Cecilia Blankens

   Det står Strinning på insidan av skalmen, kan det vara namnet på bågen?

 5. Profilbild för Linda
  Linda

  Å! först trodde jag du menade dejt med din man, men när jag läste väninnor så blev jag lite lättad! Älskar att gå ut och käka med väninnorna och tala,tala,tala. Jag kan tyvärr inta tala,tala,tala med min man när vi går ut, kan ni verkligen det? Är ni som bästa polare? Nyfiken på hur andra har det…Tack för en toppenblogg!

  1. Profilbild för Cecilia Blankens
   Cecilia Blankens

   Det där beror väl lite på olika perioder så att säga, men oftast tycker jag nog att jag kan och vill prata om det mesta med min man. Inte som med tjejkompisarna kanske, men nästan. Jag tror nog att det är bra att kunna göra det, eller? Hur ska man annars kunna vara varandra nära? Och jag tror att alla kan, man har ju ändå valt varandra av någon anledning, det handlar kanske bara om att hitta sättet som passar er att göra det på? Men visst är det så att man har en viss jargong och humor med tjejkompisarna, som inte riktigt är det samma med mannen. Men där har man kanske å andra sidan något annat, en annan värld, som kompisarna inte riktigt skulle kunna hänga med i.

 6. Profilbild för Astrid
  Astrid

  Ursnygga brallor. Sitter som en smäck!

 7. Profilbild för Linda
  Linda

  Snyggt skärp, varifrån kommer det?
  Trevligt med vänninehäng 🙂

 8. Profilbild för Linda
  Linda

  Du är ju så löjligt snygg Cecilia!! Har skrivit det innan men skriver det igen.(Och kommer säkerligen skriva det igen och igen..)
  Kläder, läppar, glasögon och hår, DIG! Love it 🙂

 9. Profilbild för m47
  m47

  Jättefina glasögon på dig! Liksom som gjutna. De syns utan att bli för mycket. Och du passar bra i läppstift. Själv har jag avancerat till läppglans med färg så läpparna faktiskt syns och inte bara är ljusa. Babysteps 😉

 10. Profilbild för Hedda
  Hedda

  Gillar verkligen att du ibland tar dig tid att svara på kommentarerna i din blogg:)(och inte bara, som många andra, ger sura svar då man känner sig kritiserad)

 11. Profilbild för Camilla
  Camilla

  Snyggt, snyggare, snyggast. Du och din outfit alltså.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *