…kommentar nr 82 och kommentar nummer  244, Charlotta och Hanna!

Hör av er till mig så ska ni få era cremer!

0 svar

  1. Sjukt snygg o naturlig som få är du i din unika lite bohemiska stil love it! Sjukt rolig o härlig header också skrattar åt söta lillan!

  2. Hej fina cecilia! som du vet är jag pernilla wahlgrens största fan Malin Andersson mesbahi pernilla brukar skriva om mig i hennes blogg och jag äger massor saker som pernilla har sänkt till mig bla skor väska jacka scenklänning,…gud då såg jag att du fick skinnjacka som hon ägt under 80 talet skulle du tröttnar på den eller sälja någongång framtid då kan du höra av dig till mig jag har sjukt mycket samling som har med pernilla wahlgren att göra och min dröm är att göra museum som har med pernilla att göra kolla på pernillas blogg där skrev hon om mig idag kram Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *