B90A2442B90A2436B90A2459Bröllop alltså. Vad underbart det är! I helgen gifte sig Elin och Karl här i Stockholm och Bonnie och Rio var tillsammans med sin lilla kusin Oskar brudnäppar, och så söta att man hade kunnat lägga dem i en liten pralinask och äta upp dem till jul alla tre.

Och Elin var förstås nästan ofattbart vacker i sin Balenciaga-bröllopsklänning, och jag fick tänka på lax och brax och sill i kyrkan för att inte börja storlipa. Inget fel med att lipa i och för sig. Men jag hade så himla mycket att stå i, så det fanns liksom inte tid att ramla ner i någon djupare känslogrop. Det var när Karl tittade på Elin, efter att de avgivit löftena. Jag kände igen den där kärleksfyllda, varma, dyrkande blicken från mitt eget bröllop. Hur Per tittade på mig då och hur tryggt och vackert det kändes. Så jag höll honom lite extra hårt i handen och funderade på aborrar också medan jag tittade upp i taket och vindrutefartsblinkade bort det blöta.

Kanske är det för att gårdagen var fylld av så väldigt mycket kärlek som det känns extra sorgligt och gråtigt att ligga i en tom säng på ett hotellrum nu. Tidigt i morse åkte Per tillbaka till Los Angeles för att jobba och det finns ingenting i världen jag har så svårt att hantera som avsked. Jag vill inte alls att han ska vara en hel ocean från mig. Jag vill att han ska ligga som en varm sked bakom mig och lukta som sig själv och kanske snarka lite (lite, obs!). Känner mig sorgsen och det svider lite i hjärtat, men samtidig är jag lycklig över att sex år efter vårt bröllop fortfarande vara så kär i den här människan som jag nu snorsnörvlar över och redan saknar.

Ah, en annan sak! Stakka Bo återuppstod på festen efter middagen, och körde ”Here we go again” med originaluppsättning plus Elin ombytt till en Stella McCartney-blåsa på någon slags stödrap.

Det var en fantastisk fest. De är ett fantastiskt par. Nu ska jag sluta tycka synd om mig själv.

 

0 svar

 1. så vackert <3 o du ser ut som prinsessan Diana 🙂
  sluta deppa nu o ut o njut av det vackra svenska sommarvädret, dvs +7 grader och mulet 😉

 2. Oh! saa vackert beskrivet av dig Cecilia.
  Bruden var verkligen stralande, och din lilla pluttenötta bara saa sot.
  Jag onskar dig framgang med allt vad du foretar dig,for
  det ar du val vard. Du ar arlig och och har sjalvdistans, plus en stor portion humor, inte att forglomma.
  Njut till fullo av den svenska sommaren, snart sa ar familjen
  samlad igen.
  Kram
  Gunilla

 3. Storpeppen till dig! Blir också väldigt känslosam av bröllop! Plus att jag känner igen det där med resande snubbe, jag kan bli så himla ledsen av att min inte är hemma jämt, eller ja, när jag vill. Haha. Men försöker fokusera på att man blir självständig i tvåsamheten, att jag har ett eget liv och att vi berikar varandras, inte är en enda tvåsamhetsklump. Att det är sunt att längta vilket blir ett kvitto på att vi fortfarande är kära. Att det blir mer apeciellt när vi ses, inte lika mkt av vardagstråket. Men hey

 4. …vissa dagar vill man bara va just den där tvåsamhetsklumpen! Men det kommer kännas bättre snart ska du se! Stor kram

 5. Oj, jag blir alldeles tårögd av din text, dels det du skriver om bröllopet och dels om din saknad efter Per. Så fint skrivet. Härligt med bröllop och alla på bilderna ser jättefina ut.

  Och du, det är okej att tycka synd om sig själv. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *