Det här med att vi skulle ut och campa vad väl egentligen Bonnies idé. En mardröm för Per som avskyr allt som inte innebär hundra procent komfort och bekvämlighet, men jag gillade tanken och fick med alla på några dagar i Big sur. Och när vi väl där och checkade in det färdiguppställda tältet vid en liten fors under de nästan 100 meter höga redwood-träden, så var det ingen som tyckte annat än att detta var bland det mysigaste vi gjort. Att Fernwood, som stället hette, hade en gullig matbutik, en bra restaurang och fräscka toaletter och duschar gjorde ju att familjens mest skeptiskt inställda familjemedlem kände sig rätt hemma ändå.

B90A0676B90A0683B90A0683B90A0722B90A0760B90A0819B90A0837B90A0890B90A0947B90A0942B90A1045B90A1030

På dagarna hajkade vi i de vackra skogarna och tog oss ner till vilda, vackra, blåsiga Pfeiffer beach. På kvällarna grillade vi korv och mashmallows och jag hörde mig själv berätta gamla rövarhistorier från mina barndomsdagar som scout. Hur vi åkte på läger och bodde i tält och byggde kök och flottar av stockar och stekte köttbullar över öppen eld och åt Skogaholmsmackor med prickig korv och Oboy till frukost. Bölev så fruktansvärt förtjust i hela camping-grejen att jag fick de andra att lova att vi måste åka på tältsemester varje år.

Ni kanske undrar var Rio gör på sista bilden? Kör ett Kiss-nummer förstås. Med mashmallow-mikrofon.

0 svar

  1. Vilken underbar semester och vilket härligt minne för söta döttrarna. De verkar stortrivas och när man ser dem vill man hänga med dem, så charmiga små människor.

  2. Det ser helt underbart ut. Gillar särskilt sista bilden, blir glad av barfota barn för det är sommar om något. 🙂 Blir sugen på att ta en resa till Kalifornien och resa runt när jag läser dina reseinlägg. Ha det fortsatt bra!

  3. Hej! Ser underbart ut! Skulle du rekommendera Fernwood för övernattning, funderar på att åka till Big Sur ett par dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *