IMG_1430.JPGEn fin sak med att ha lånehund är att man alltid är uppe och ute tidigt nog för att vara säker på att inte missa soluppgången. Som alltid och undantagslöst är magiskt vacker där vi bor. Varierande. Men alltid vacker.

IMG_1430.JPGIMG_1431.JPGIMG_1429.JPGMin nya bästis. Är helt tokig i den här lilla valpen. Trots att han ätit sönder två mattor och mitt överkast samt kissat inomhus tre gånger.

IMG_1433.JPGFrukosten i morse! Veckans smoothie (ja men jag hakar ju alltid upp mig på mat och sen gör jag samma sak i två veckor för att till slut tröttna totalt och aldrig mer vilja se skiten) – mandelmjölk, en espressoshot, ekologiskt kakaopulver, en halv banan samt chiafrön.

IMG_1436.JPGBonnie är fortfarande krasslig och hemma, så hon, jag och Remy tog Buster på en promenad runt kvarteret. Eller ja. Det var kanske mest Buster som promenerade med oss.

IMG_1434.JPGVi såg ett dignande citronträd och då kom jag på att jag upptäckte att vi inte hade några citroner hemma igår när jag skulle göra aioli…

IMG_1435.JPGSå jag pallade en liten jävel. Bonnie – världens mest laglydiga medborgare blev förstås helt ifrån sig och trodde att det skulle bli finkan och böter och hela skiten för oss båda nu. Men så kan livet vara när man har en morsa som lever på edgen så att säga.

IMG_1437.JPGEn fin bil såg vi också. Den pallade vi inte. Det vore ju inte klokt att gå runt och stjäla bilar tillsammans med sina barn.

2015-02-27 12.09.28Och här sitter jag totalt casual och liksom ba liiivet asså. Skorna är dessa.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *