20140124-115419.jpg
Eftersom jag vet att ni är hyperintresserade av allt som har med mitt liv att göra (nej, så är det ju inte, men jag känner mig så pino när jag ska tipsa om sånt här så jag måste liksom skoja bort det lite ) så kan ni ju läsa den här lilla intervjun på trevliga Myliving.se

0 svar

  1. Tack för en skön blogg. Den har till och med lyft sig avsevärt sedan du flyttade till LA måst jag säga. Du är en säker och rolig skribent, igenkänningsfaktorn är hög (nåja – lever ju inte medialivet i LA, men känner ju ändå igen mig i mångt och mycket ) och det är ofta kul att läsa. Det finns alldeles för få skribenter som kan skriva – du är en av dem!

    (Den som skrev den länkade intervjun med dig har dock stavat galopperat alldeles åt skogen. Lite jobbigt eftersom det står i rubriken. )

  2. haha! Skrattade gott och igenkännande åt intervjun! Jag är TOTALT kashmir galen själv… Särskilt sen jag flyttade från Sverige. Bloggade om detta förra veckan… Får jag länka? Jag gör det o hoppas det är ok :/ Finns bl a ett superbra tips (om jag får säga det själv? ) på hur man bäst handtvättar, eller snarare handtorkar kashmir samt hur man kan kolla kvaliteten på kashmiren.
    http://www.scottishmoments.com/1/post/2014/01/skotsk-kashmir-scottish-cashmere.html
    Har i allafall hamnat i rätt land när det gäller kashmir… Varannan affär typ är en kashmiraffär…

  3. Bra intervju! 2013 blev jag kashmirgalen. Har investerat i mössa, halsduk, tröjor, koftor osv. Vad gäller kvalitet framför kvantitet håller jag med. Jag gjorde en total rensning av garderober och förråd hösten 2013 och sålde/skänkte allt som inte var easy to match, klassiskt eller kvalitet. Har vara fyllt på med tidlösa kvalitets plagg, skor osv. Känns så jävla bra och skönt! Drömmen och målet är att ha en garderob där det mesta passar med varandra liksom. Och att skorna är lika snygga nu som om 10 år. Jobbar på det!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *