Jag glömde min kamera i studion där vi var och fotade idag. Så alla bilder jag tänkt visa er får vänta till någon annan dag. Att kameran blev kvar där var faktiskt inte mitt fel skulle man kunna säga. Jag skyller på Stockholms stad i stället. 

Vi ställde Bonnie i dagiskö i god tid för att hon skulle få en plats i januari i år. Vi tänkte att hon kunde börja lite småskaligt då, och jag skulle jobba deltid. Men det kom aldrig något besked, och jag ringde – flera gånger – och frågade vad som stod på. Skulle vi få en dagisplats? Javisst. Det fanns ingenting som pekade åt något annat håll. Och till slut kom ett kuvert i brevlådan. Bonnie skulle få börja i förskolan. I slutet av mars.

En sån här grej är inget att sura ihop över, egentligen. Inte i vårt fall åtminstone. Vi har turen att ha hyfsat flexibla jobb, så vi får stuva om lite. Och så får Bonnie hänga med! Och det var vad hon fick göra idag. Lillan tycker det är hur kul som helst, det ä väl mest jag som får fara som ett skållat troll mellan mina försök att göra en vettig arbetsinsats, och samtidigt se till att den lilla sabotören inte saboterar allt för mycket av andras ägodelar under sin framfart. Det var alltså lätt stressad som jag lämnade dagens pass med en hojtande Bonnie i vagnen. Skötväskan var på plats. Och min handväska. Bud kirrat som fixar transport av alla kläder som jag använt vid plåtningen. Och själva Bonnie då? Check. Hon var också med. Dock inte kameran. Och säkert en massa andra saker som också blev spridda över lokalen med hjälp av min stojiga lilla assistent.

Så. Bilder från idag får ni imorgon. Så länge vill jag tipsa om en annan fin sko som jag såg på Topshop när jag var där och handlade lackskorna igår. 

De är grå, i mocka och klacken är inte så fasligt hög – men ändå hög nog att kännas… hög, om ni förstår var jag menar. Den svarta kilen i resår är snygg, men mest gillar jag plösen där bak. 1200 kronor tror jag att de kostade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *