7e269562-de25-428d-9b27-326c63849c2d

Blankens Swanberg skjuter ur sig ännu en podcast, som vi denna vecka kallar ”Det man inte har, och det man inte får – det tar man!” – ett citat från en gammal klasskompis som inte lever längre. Men jag tänker på honom ofta. Och på det där han sa till mig en gång när vi bara var barn – jag har haft där lite som devis att ta till ibland. Att om saker inte serverar sig för en – vilket de sällan gör, då gäller det att fixa det själv. Vi pratar om döden i det här avsnittet. Men mest pratar vi om livet. Och om Orup. Som jag älskar så mycket (utan att ha sett ”Så mycket bättre” det här året ska kanske tilläggas)

Lyssna gärna Itunes eller på Libsyn. Maila oss gärna på blankensswanbergpodcast@gmail.com eller lämna kommentar här under vetja!

0 svar

  1. Trodde sååååå mkt på denna säsong (älskar Familjen och till viss del Orup, och Carola är Carola), men hittills har den varit såååå trist. Familjens Regn hos mig var bra. Kul jag är, som tar ned dina förväntningar… Men då kanske du blir glatt överraskad istället. Puss!

  2. Jag gillar ocksa ett talesatt jag lart mig av min hollandske man: Du har ett nej, men du kan fa ett ja (Iater mer snappy pa hollandska)! Har hjalpt mig manga ganger att inte ge upp i fortid. Tack for en fin blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *