Det måste kännas rätt

IMG_7598

Det är någonting i mitt inre ordningssystem som mår väldigt bra av att följa en viss färgmatematik (som är helt ovetenskaplig och bara finns i mitt eget huvud) när det gäller kläder och estetik över lag. Ett slags system där flera färgkomponenter måste upprepas i större och mindre mängd för att ge en skön och harmonisk helhet. Att jag igår på den där 40-årsfesten hade silverspännen på mina svarta klackskor, en väska i silver (Marni – som jag har suktat!) och silvernaglar till en ring i guld (second hand-fynd) som blir det obligatoriska perfekt operfekta inslaget – till svart kjol och tight T-shirt – ringar in lite hur den där matematiken funkar för mig. En bas. Detaljer som hör i hop. En som inte hör ihop, men som ändå på något sätt gör det.  Jag vet för övrigt inte om det här är en känsla alla eller absolut ingen kan relatera till.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

  1. Profilbild för Avenymamma

    Jag håller med till fullt och om jag, Gud förbjude, glömmer den där sista (o) matchande detaljen en moron så mår jag dålig hela dagen typ. För Gud så trist det blir.. Är det nån som känner igen sig i det då?

  2. Profilbild för Linda

    Ja, jag tänker på precis samma sätt. Det kanske inte är så konstigt att man ibland tar ett ganska bra tag att välja kläder på morgonen. Men det finns ju inget bättre än när man hittat den perfekta (med den operfekta detaljen) kombon tycker jag.
    Min sambo blir så himla irriterad när jag just är på väg ut för dörren, men ångrar mig för att jag tycker att tex halsduken inte passar med övrig klädsel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *