20140516-203845.jpg
Vi har fullt upp med att flytta in, och inget vidare internet än, så det får bli en till utsiktsbild så kommer mer bilder och annat smaskigt om nya huset imorgon.

Bonnie satt i mitt knä i trädgården och åt en glass förut. Vi tittade på utsikten och himlen som precis börjat göra sig redo för solnedgång. Långt där nere puttrade staden som en förtrollad skatt, gyllene, magisk och otroligt vacker. Vi var tysta en stund, men så plötsligt frågade hon, min äldsta dotter:
-Mamma, vet du vad jag tycker är bäst med dem här staden?
-Nääää?? Frågade jag hoppfullt och nyfiket, för jag ville verkligen veta vad av allt det här härliga som hon fastnat mest för. Är det att kunna vara ute i lekparken varje dag? Kanske havet? Att gå och äta frozen yoghurt efter preschool? Sverige pratar vi mycket om, men det är sällan Bonnie ger LA samma kärlek.
– Du, svarade hon och jag fick en hård klump i bröstet av någon slags gråtkramp och lyckan över att få vara så älskad. Av den finaste människa jag någonsin träffat dessutom.

0 svar

 1. Måste böja mig över mobilen och skriva nåt fint så inte det syns att jag är tårig för jag sitter på tunnelbanan och blev gråtig av att läsa det här. Kärlek när den är som allra bäst!

 2. Åh, det var det mest romantiska jag hört på länge också!

  Tack för att du delar med dig av dessa guldstunder som förälder likväl som av dem som inte är fullt lika härliga om man säger så… Det är det jag gillar med dig, du är både högt och lågt, smalt och brett allt i en jäkligt skön blandning!
  Det förgyller min dag!

  Kram

 3. Åh, sitter på jobbet med tårar i ögonen och lite kramp i halsen. Det var det finaste jag läst. Tack för att du delar med dig!!

 4. Så fint sagt! Man kan nog vara var som helst på jorden och trivas bara man får vara där med den eller de man älskar. Ha en fin helg i LA!

 5. Åh, vilken kärleksförklaring! Fick en liknande av min 4-åring imorse, vilket helt klart gjorde min förkylda morgon mycket bättre! (Ja, jag tycker också galet synd om mig själv när jag är förkyld… 😉 )

 6. Åh – nu gråter jag också!!! Underbart 🙂
  Hoppas att det tyder på att vart vi än tar våra barn så mår de bra bara mamma och eller pappa är med. Vi planerar nämligen just nu att flytta utomlands med våra småbarn och jag är livrädd för att de inte ska trivas. Enda stora förändringen vi gjort hitintills är att byta förskola och det var inte en dans på rosor – jättejobbigt att se min dotter otrygg för i princip första gången någonsin! Skriv jättegärna om hur dina barn har klarat av flytten och tack för att du bloggar 🙂

 7. För att du är hennes trygghet. Och den tryggheten gör att den nya staden är spännande. För att du ger henne just det, trygghet

 8. Fantastiskt! Något som stannar kvar i hjärtat hela livet. Det är de små stunderna av närhet som är de bästa, även mitt i storslagenheten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *