Favoritdetaljer just nu!

Hårsnodd med liten läderrosett på som jag köpte i butiken L’aend I i Malmö för ett par veckor sedan, svalörhängen (fast Rio hävdar envist att det är ”fu-plaaaaan”) från WFG och läderarmband med magnetknäppning från Antonio Ben Chimol.

0 svar

  1. Linn: Jag hittar dem tamejsjutton inte på nätet nånstans, men jag köpte dem i alla fall på Tjallamalla.

 1. Shyst armband!

  Är gravid för första gången. Jag är snart i 6:e månaden men väntar tvillingar så är lite större än vanligt. Just nu är mitt i-landsproblem att hitta en jacka till 0-gradigt väder. Har du några tips?

 2. HEJ!
  Undrar var du gör dina ögonfransar? Gjorde ögonfransförlängning nu när jag var i Budabest och nu är jag fast. Vet att du har skrivit om det innan men hittar inte inlägget. hjälp.

  tack på förhand Louice

 3. Vår son gick runt och sa ”Fy fan!!!” vilket kändes väldigt pinsamt tills vi förstod att han menade flygplan. Kanske ska tillägga att vi bor nära ett flygfält så vi fick skämmas en hel del innan vi förstod vad han sa 🙂

 4. Skriv din kommentar här! Jag vill också ha så fina ögonfransar! Min gubbe, en robust byggarbetare… har lika långa (utan förlängning…)=avundsjuk…Lite orättvist. Vad kostar det? Hur länge håller de? Några speciella ”skötselråd?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *