Jag hade egentligen tänkt skriva om en härlig sak vi gjorde i helgen (för ja, det blev en härlig och icke-kräkig helg. Varken tjejerna eller jag blev dåliga, peppar peppar, och Per kryade på sig snabbt också), men så upptäckte vi just att det i Canal plus play-funktion fanns fem härliga avsnitt från Dexter säsong 6. Och av alla bra tv-serier så är Dexter bäst, och det här har vi längtat efter att se i ett år så, well, det blir Dexter-maraton ikväll.
Bloggen får vänta, och ni som också sett Dexter förstår varför.

20111218-222507.jpg

0 svar

 1. Jag har precis för mig att din man stängde in sig med en spann när hela idol-grejen var slut en gång tidigare också. Kanske för 2 år sen? Kan det var en urladdningsgrej?

  1. Ha ha, vilken koll du har Sara! Ja, det stämmer nog. Han brukar alltid braka ihop lite när Idol är över, det är liksom bara att stå där och vara redo med näsduken och/eller spyhinken.

 2. Ja Dexter. Så jävla bra! Tror att man kommer åt sista avsnittet på säsong 6 idag 🙂 Can’t wait!
  Såg Twilight filmerna i helgen då jag ej sett dem förut. Blev positivt överaskad. Visst är det lite teenish men på det stora hela är det bra filmer. Edward & Bella är så gulliga att man dör lite. Filmerna lämnar en med stark kärlekskänsla och det är ju alltid härligt.

 3. Love, love, love Dexer! Det är en av väldigt få serier som jag och min man kan se med lika stor behållning tillsammans. (Övriga är På spåret, Everest och American choppers. Eh?) Vi har som tur är ses 6 framför oss:)

  Kram

 4. Såg säsongsavslutningen på Dexter nyss. Det är så bra. Men hur ska det gå??!!

  Såg dig som hastigast på TVn idag. Hörde tyvärr inte vad du sade, jag var upptagen, men din dagens styling var toppen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *