Dödsångest i en grön regnjacka

20130818-211515.jpg
Asså, jag kollar på den här bilden från när vi åkte Flume rideLiseberg i onsdags – och skrattar på mig varje gång. SKRÄCKEN min mamma upplever, den rena, skära paniken som utspelar sig längst bak i fejkstocken när vi far ner det lilla vattenfallet. Och att hon typ försöker sig på att ta stryptag på mig i vevan också. Lilla mami. Du behöver inte följa med någon mer gång. Men tack för att du ställde upp!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för J
  J

  Hahahahahaha!!! Gud som jag ääääälskar din blogg Cecilia!!! Bloggen, eller ja snarare DU, är grymt underhållande just därför att du bjuder med oss läsare på en så där skönt opretentiös resa genom livet. Till vardags och fest, i med- och motgång! Och ja, onekligen känns detta som en stunds motgång av inte särskilt festligt slag för din mamma 😉. Samtidigt så är det så underbart skönt att se både Bonnie och Rios coola uttryck. Ingen skräck där inte, bara ren och skär glädje!

  Tack för dagens skratt och fortsätt göra det du gör, för du gör det jäkligt bra!

 2. Profilbild för Ms Octopussy

  Å kan bara hålla med i kommentaren här innan, så stämmer in i den och ler en extra gång åt alla känslor som finns samlade i den där stocken på bilden. Underbart 🙂

 3. Profilbild för malinwollin
  malinwollin

  Jag kommer brinna i helvetet. Istället för att tänka: ”Åh nej, vad här hänt?” så tänkte jag ”Undrar om den gröna regnjackan är snygg”

 4. Profilbild för Karin
  Karin

  Gav mig ett stort leende på läpparna!
  http://www.karingustafsson.wordpress.com

 5. Profilbild för Anna
  Anna

  HAHAHAHA!!! Asflabb här hemma 🙂

 6. Profilbild för Carro
  Carro

  Hahaaa, jag kollar på bilden gång på gång och garvar högt. Kan inte sluta skratta. Och jag stämmer in på ”J”, du är för jäkla härlig! Tack för en underbart opretentiös blogg! Kram

 7. Profilbild för Maria
  Maria

  Haha bilden ÄR verkligen hur rolig som helst! Var tvungen att kolla en tredje gång. Första gången satt jag på jobbet och brast ut i ett högt gapflabb 😀 skadeglädjen är i bland väldigt rolig. Hur som tycker jag att din mamma är modig.
  Min dödsångest i Flumriden bär mina barn tyvärr med sig förevigat då jag skrek dödsskriket och mådde dåligt efteråt 😉

 8. Profilbild för Nina
  Nina

  Haha! Jag övertygade mamma att det var hur ofarligt som helst att åka vattenruschkanan på simhallen. Eskil kom ner. Mamma fastnade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *