Dolph Lungren-varning

20140128-214626.jpg
(inte för att hon kan läsa, men nu frågade jag ändå)
Jag: Rio, vad tror du att det står där?
Rio: Eh, pig-sarna?
Den här svengelskan hon slänger sig med efter ett halvår i Hollywood får Victoria Silvstedt, Dolph Lundgren och svenska hiphoppare att blekna.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Annika

  Hahaha, ja men så självklart, pigsarna!!

 2. Profilbild för extAnnten
  extAnnten

  Det är ju egentligen inget konstigt. Allt nytt man lär sig, lär man sig ju på det språk man hör det. När jag kom hem från Norge efter 10 år, var det vissa ord jag hade lärt mig på norska (faktiskt) eller använt så där oerhört mycket, och jag sitter FORTFARANDE efter sju år och säger omkjörsel i stället för omväg i bilen, för I Norge körde jag bil varje dag, i Sverige har jag bara haft bil korta perioder.
  Lill-pluttan.
  Pigsar lät som ett väldigt bra alternativ. Lite knorrigare och muntrare än gris på något vis.

 3. Profilbild för Amanda
  Amanda

  Hej!

  Vi håller på att utveckla en ny, kul produkt för hundägare och skulle därför vilja ha just Din hjälp att svara på några korta frågor. Enkäten vänder sig till hundägare och tar ca 3 min att svara på.

  Som tack för hjälpen lottar vi ut 10 st trisslotter bland de som svarat!

  https://docs.google.com/forms/d/18OzwUlzA7hgHLdn6oT0OyMN4aZ_7LeYe8V_ZROmF8t0/viewform

  Tack på förhand!
  Ingrid & Amanda

 4. Profilbild för A-K.S-Dagdrömmaren

  Haha det var ju ett bra ord och gulligt 🙂

 5. Profilbild för Erica
  Erica

  Jag hade ett mjukisdjur i form av en rosa gris som hette piggy när jag var liten 🙂

 6. Profilbild för Milla
  Milla

  Gulligt 🙂 Jag bodde i manhattan beach i 3år och min lillebror som var 10 då hade lite problem med svengelska, bla kallade han servitör för väntare (waiter) haha. Hade varit kul med ett större inlägg om hur det går för barnen med språket!

  1. Profilbild för Sofia
   Sofia

   Hehe ”väntare”. Jag fnissade ordentligt. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *