maxresdefaultVeckans avsnitt av Blankens Swanberg heter ”Aset Timberlake” och handlar om Johannas oförmåga att förlåta Justin Timberlake, om hennes ”Eyes wide-shut”-iga skvallersällskap samt om familjen Swanberg Wikingssons förhållande till tvångstankar. Tvångstankar ja. Det har jag också väldigt mycket av sen Remy föddes. Kan knappt gå förbi gasspisen med honom i famnen, för jag kan inte låta bli att tänka på om jag skulle råka få någon slags hjärnblödning eller melt down och få för mig att lägga honom på plattan. Hur sjukt är inte detta?

Nåväl. Lyssna gärna på avsnittet antingen på ITunes”>ITunes eller på Libsyn.

0 svar

 1. Hej, älskar er pod och den ger verkligen veckan en guldkant. Härligt med två så smarta, spontana & roliga människor att lyssna på och skratta med. Men snälla kan ni inte förhålla er lite mer proffsigt till reklam och spons? Vi som lyssnar är inte dummare än vi förstår vad som är vad, men det tar liksom bort lite av härligheten (& ärligheten). Ni ju absolut inte extrema på nått vis angående detta i pod-sammanhang men det är en hårfin gräns, så lite med tydlighet kring vad som är reklam och spons hade gjort susen. Annars TACK för att ni bjuder på er själva och många skratt.

  1. Jag håller helt med (har dock inte lyssnat på veckans avsnitt ännu). Men upplever det som att det kommer in lite smygreklam här och där. Har det något att göra med att podden gått över till Perfect Day? Fredagspodden går ju knappt att lyssna på längre, de senaste avsnitten har varit fulla med smygreklam och bara känts genomfalska. Men jag älskar verkligen Blankens/Swanberg och tycker ni gör ett jättebra jobb annars!

  2. Hmm, nu ger jag mig in här i Cissans blogg, men hur menar du? Vi är ju helt öppna med att avsnitten just nu sponsras av NutrilettGo, det är det första vi säger?

  3. Hallå! ÄR det mandeloljan i veckans avsnitt du syftar på? För där nämns ju inget varumärke ens och det är verkligen inte en sponsgrej utan ett tips bara. Vi har ingen smygreklam (alltså att vi promotar något vi får betalt för utan att säga att det är reklam) alls – alla som sponsrar programmet nämns i början av programmet!

 2. Har inte lyssnat på dagens podd ännu ( sparar den till nån dag när jag måste göra nåt tråkigt som jag behöver härlig underhållning till) men blir så glad att höra att nån annan också har helt sjuka tvångstankar!

 3. Men ursäkta?! Det har väl aldrig förekommit smygreklam i BlanSwan podden. Dessa två fantastiska kvinnor är ju helt uppriktiga i början av podden vilka som sponsrar dom.

  Tack för senaste podden och för att ni förgyller min måndag. Bra start att börja veckan efter lämnat älskade trollungen på dagis och kaoset på jobbet väntar. Önskar bara att eran podd är längre

 4. Min bvc-sköterska sa till mig att såna tvångstankar är helt normala när man är nybliven mamma och faktiskt bara ett tecken på att man är medveten om att eventuella faror. Men det är verkligen rätt sjukt. Älskar er podd, skrattar ofta högt när jag lyssnar på den. Jag tycker inte ni smyger med reklamen och förstår ju att ni måste få betalt på något sätt för er arbetstid. Enda klagomålet är nog att den bara kommer en dag i veckan, det får ni jobba på!

 5. MEN så skönt att höra att det är fler med såna tankar om sina barn! Dom kommer över mig med ibland och jag avskyr det samtidigt som det inte går att INTE tänka dom. Märkligt detdära… Älskar er podd! (Ps. Har aldrig upplevt smygreklam:))

 6. Jag lyssnar jämt och gillar er podd så himla mycket. Ert sätt att snacka är så skönt avslappnat:o)

  Jag tänkte tipsa om konjaksvampen som ni har pratat om någon gång, det kanske inte var den ni pratade om i det här avsnittet, men ändå. Konjaksvampar finns i alla fall att få tag på i Sverige. Hos Edblad. Jag köpte en där för drygt ett år sedan och enligt deras hemsida finns den fortfarande. Sjukt skön att tvätta fejset med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *