När jag bloggade på Expressen brukade jag hjälpa läsare att efterlysa plagg, en grej jag ibland får mail från er om att jag borde plocka upp igen. Så.

Det här mailet fick jag från Veronica:

Hej Cecilia!

Först ska jag tacka för en mycket bra blogg. Jag läser med stort intresse varje dag och även om jag själv inte är mamma än vill jag så gärna känna igen mig i alla bestyr och skyldigheter och den kärlek det innebär 🙂
Nu till det jag vill med detta mail. Jag tycker du är så bra på att hjälpa dina läsare så kanske kan du hjälpa mig?
Jag är otroligt sent ute, men jag har kärat ner mig i Acnes Galaxy kappa. Den svarta i ull och mohair. Jag innbillar mig att det är den perfekta kappan för mig.
Så jag efterlyser helt enkelt om det finns någon där ute som har en i storlek 36-38 som skulle vilja sälja den till mig.
Finns den där ute i Sverige?
Tack på förhand!

Med varma kramar /Veronica

Någon som kan eller vill hjälpa till? Lämna kommentar nedan eller maila mig så vidarebeffar jag till Veronica!

0 svar

 1. Den finns även på blocket:
  Jackor & Ytterplagg, stl. 38 (S), dam
  Vill sälja min fina mörkgrå Acne Galaxy kappa som jag köpte i november. Känner att jag inte använder den tillräckligt, endast haft på mig den ca 5 gånger.

  Kvitto finns och den går gärna hämtas, annars står jag för frakten!
  3 000:-

 2. Nu kommenterar jag fel inlägg, men strunt samma! Vill bara säga att jag tycker du verkar grym och så sund i dina åsikter! Så roligt och intressant att följa en blogg som är uppriktig. Keep up the good work!

 3. Jag er lovligt sent ute, men er det någon som forfarande vet om en Acne Galaxy Coat att kopa, i str 36/ 38? Da ville jag blitt rigtigt glad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *