Eftersom jag är som jag är…

… är jag bara lite halvljummen i min inställning till nya telefonen som jag köpte igår (Iphone 4 – så sjukt förutsägbart. Ville egentligen ha något… annat. Vad som helst! Men jag blev övertalad. Damn you Telia om den inte håller vad ni lovade!). Däremot har jag i stället för att komma igång med den här arbetsdagen suttit och googlat snygga telefonfodral den senaste… hjälp… timmen.

Den här skulle ju till exempel matcha mitt nyckelcase på ett fantastiskt lockande vis.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Martina
  Martina

  Kolla in ordning & reda. De är lyxigt budget snygga på nåt vis.

 2. Profilbild för Mi
  Mi

  Hoppas din man läser bloggen nu då…. 🙂

 3. Profilbild för Veronica
  Veronica

  Kul med en ny Iphone 🙂 Däremot skulle jag kanske inte köpa ett LV fodral…vet inte men jag såg The September Issue häromkvällen och då fick man se Andre (han som även är med som gästdomare i Top Model) när han skulle spela tennis och han hade alla tennistillbehör i LV. Det blev lite too much. Men å andra sidan kanske ett litet nyckelcase och ett telefonfodral är lite mer diskret och lagom 🙂 Själv har jag ett Paul & Frank fodral (som min son så klart älskar att leka med) som jag köpte i en Apple affär i Miami ifjol.

 4. Profilbild för m47
  m47

  Har aldrig fattat det där med telefonfodral. Förstår förstås att det är ett skydd mot repor osv men i alla handväskor finns ju små anpassade fack och har man bara konsekvent telefonen ensam i ett sånt fack blir den ju inte repig. Fast du kanske vill ha en anledning att shoppa nåt lyxigt till dig själv..? Isf go for it! Det är du värd som inspirerar så många av oss dagligen. Med LV kan man inte gå fel 🙂

 5. Profilbild för Maria
  Maria

  Köp fodralet! I´ve got it and I love it!!! Min man gav mig det samtidigt som jag fick ny telefon…;-)

 6. Profilbild för Alexandra
  Alexandra

  Om du laddar ner appen iphone bumperpack så får de ett gratis skal till din telefon från iphone. Inte så många som vet…Finns massor att välja på, iallafall skydd!

 7. Profilbild för Camilla
  Camilla

  Jag köpte mitt fodral som är i leopard från Ithings.se. Jag älskar det!

 8. Profilbild för Pyngve
  Pyngve

  Jag ”bojkottar” I-phone än så länge… 😉 men kan ibland lägga märke till alla dessa snygga fodral som finns till den.
  Min favorit och vilken jag tycker du ska köpa hittar du på moderna museéts webshop och är i TRÄ. Koolt! Om du köper den så är du samtidigt vänlig mot miljön, för varje träd som fälls för att tillverka dessa fodral, planteras det hundra nya.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *