Eh… god jul?

Ja men det blev lite sent med det där god julet kanske. Men det kom så väldigt mycket ledighet och ramlade på, och då är det ju förstås skönt att ta vara på den och det. Men jag hoppas hur som helst att ni har haft en god jul och att ni fått fina presenter och omgetts av mycket kärlek

Vi har firat i Stockholm, och nu har vi rest vidare till min mamma och styvpappa samt en massa syskon i Mariestad. De bor i skogen en bit utanför downtown Mariestad så att säga, där jag bodde när jag växte upp och dit de flyttat tillbaka för ett par år sedan. Här är det mörkt, snöigt, juligt och väldigt dåligt med mottagning-igt. Vilket faktiskt är oerhört skönt. Det där med uppkoppladlösheten alltså.

I morgon bär det vidare mot Värmland! Att vara hemma på själva julafton känns nästan som ett måste för mig, men sedan är den här hälsa på släkten-turnén man alltid ger sig ut på så här runt jul rätt mysig tycker jag.
Var är ni? Och vad gör ni? Hur firar ni? Berätta!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Louise B
  Louise B

  Vi har firat tillsammans med min familj nere i Skåne, lillebror kom ner från Stockholm och nu är vi på väg upp till makens familj utanför Borås för att fira och träffa kusinerna i några dagar. Sen blir det tillbaka till Skåne för nyårsfirande.
  God fortsättning!

 2. Profilbild för Sari

  Sötnötter 🙂 God Fortsättning! <3

 3. Profilbild för Matilda
  Matilda

  Det nya upplägget på bloggen är verkligen så mycket sämre. Känns som att reklamen tagit över, och trist att de andra bloggarna inte längre syns till höger.

 4. Profilbild för Mikaela

  Jag och min kille har firat med mina syskon hemma i Stockholm, julafton hos mamma + kille, juldagen hos pappa med tjej och hennes barn.
  Nästa år blir det Wales och min killes familj.
  Lite skönt att det är för långt att köra båda och resandet blir minimalt, men tråkigt också såklart, att det bara blir varannat år.

 5. Profilbild för helle
  helle

  Hej! Tack vare ditt tips har jag hittat drömväskan på YOOX. Men innan jag vågar beställa undrar jag om du vet hur det är med tull, frakt och andra oförutsedda avgifter när man beställer därifrån? //Helle

 6. Profilbild för Ann-Louise
  Ann-Louise

  Hej! Vi firar över land o rike varje år! Men för att lugnet ska infinna sig så har vi bestämt att inte åka så mycket fr o m nästa år. Just nu är vi i karlskoga, värmland. Men vi firade själva julafton i småland. Vart ska ni i värmland? Kram!

 7. Profilbild för Maria
  Maria

  Hej. Känner mig lite tjatig men vill så gärna veta vad dina svarta byxor från Dagmar heter. Sååå snygga!
  Mvh!

  1. Profilbild för Cecilia Blankens
   Cecilia Blankens

   Maria: Jag vet faktiskt tyvärr inte vad de heter! Någon annan som vet?

  2. Profilbild för Maria
   Maria

   Hej igen. Tack för ditt svar! Får hoppas någon annan vet. 🙂
   Riktigt bra blogg och du är verkligen super snygg!
   Mvh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *