Ejt änd ö half, pliiiis

Jag ska verkligen inte tråka ut er trogna bloggläsare och än en gång älta detta minidilemma of mine, så det blir kortversionen. Jag har storlek 38,5. Det betyder att jag får välja mellan att ha för små 38:or eller för stora 39:or. Alternativt ställa in skoköpet helt och hållet om båda varianterna känns lika fel.

Halvstorlekar är man inte bortskämd med i Sverige. Men här, i USA, har jag världens bästa ursäkt att varje gång jag är här få frossa i skoshopping. Det finns nämligen en storlek som passar mina blad perfekt, Jag svassar helt enkelt fram till disken och ber att få prova vad det nu är för liten goding jag hittat i storlek åtta och en halv. Och det är liksom vinst varje gång! Varenda sko i ejt änd ö half-storlek är som sydd efter mina fossingar. Hittills har jag köpt två par under den här resan. Toms-skorna jag nämnde härom dagen. Och så ett par seglarskor i guldfärg. Såg dem på en tjej härom dagen och det liksom högg till någonstans i mitt skosinne (oklart vart i hjärnan det är placerat, men mycket långt från den del av hjärnan som sköter ekonomifrågor är en gissning). Har aldrig tänkt på eller saknat guldseglarskor förut, men hon såg så jäkla cool ut i sina, så då var det bara att leta rätt på dem (hittade också dessa på Nordstrom) och slå till. Från coola Sperry Topsider.

Nu har även farmor, min svärmor alltså, anlänt Miami och idag har vi allihop hängt i lekparken. Ja. Guldskorna också.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Anna - Amerikana

  Jag har exakt samma guld Sperrys! Love!!

 2. Profilbild för Hanna
  Hanna

  Jag har precis samma problem, 38.5. Hopplöst. För att toppa problemet ytterligare så växte mina fötter från en perfekt 37:a till 38.5 sen jag fick barn, så alla skor jag har i garderoben blev obrukbara för mig i ett nafs. Kul. Inte.

 3. Profilbild för Lotta

  Här är en 38,5:a till (hoppade upp en halv stl efter min första graviditet). Superjobbigt att det inte finns halvstorlekar i Sverige. Shopppade järnet på skor när jag senast var i USA. .

 4. Profilbild för Sanna
  Sanna

  Jag har också 38.5! Hopplöst! Jag köper ibland Vagabond, deras 38:or är lite stora, alltså passar de oss som är 38.5.

 5. Profilbild för Anne
  Anne

  Skriv din kommentar här!
  Har också 38,5. Halvsulor! Gör också att man kan gå i högklackat lääänge (särskilt om man köper halvsulor med lite gummisvikt (de töntiga rutiga är bra).

 6. Profilbild för sara
  sara

  sjukt läckra ben. yoouuza!

 7. Profilbild för Stella
  Stella

  GUD vilka snygga ben du har!!

 8. Profilbild för Anna-Carin
  Anna-Carin

  Härligt, mera skor. Det tycker vi om. De är lite härligt fulsnygga. Jag gillar det. Skor får gärna sticka ut.

 9. Profilbild för Kristina

  Supersnygga. Kan du köpa med ett par hem till mig? Storlek 39. 😉 ha en bra semster! Din blogg är toppen!

 10. Profilbild för Emma
  Emma

  Jag är också en 38,5 men i usa har jag 7,5, inte 8,5 som jag har förstått det är ungefär 39,5??

 11. Profilbild för Elin
  Elin

  Gah älskar halvstorlekar! Jag drar 8.5 men i converse blir det 5.5? Hur som haver så är det underbart med skor som för en gångs skull passar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *