Ekologiska sandaler

Kommer ni ihåg förra året när jag var på studiebesök i Kavat-fabriken i Kumla? Sedan dess har vi utvecklat någon slags relation, jag och Kavat. Eller ja. I ärlighetens namn är det väl mest jag som är påstridig i den där relationen, i form av stort gillande och beundran inför vad de gör. Det är så härligt att det i en värld det där är så lätt att massproducera och tjäna pengar finns företag som i första hand drivs av kärleken till sitt hantverk snarare än kränga miljardupplagor av sin vara. Nästa vecka ska jag hur som helst hjälpa Kavat med en grej, en plåtning, och i stället för lön fick jag idag ett par urfina sandaler med posten. I ekologiskt och vegetabilgarvat skinn från Tärnsjö. Så fantastiskt sköna och retro på precis rätt sätt. Sandalerna finns i flera nyanser, kolla in dem i Kavats webshop vetja!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för fashionmama

  Superläckra! snygg färg på nagellacket också!

 2. Profilbild för Veron
  Veron

  Hej hej!

  Jag satt och läste ett reportage om solglasögon och insåg att det inte fanns några för mig det här året heller.
  Då tänkte jag att jag borde fråga någon som visste och insåg att jag helt glömt bort dig och din blogg!

  Så ledsen för att jag inte följt dig på länge, vet inte hur det blev så och här kommer mitt problem.

  Jag har världens största huvud. Inte riktigt men nästan. Och så är jag väldigt bred just vid tinningarna. Därför ser de flesta glasögon/solglasögon ut som barnglasögon. Jag passar heller inte i pilotglasögon då jag ser ut som en ledsen hund.

  Så om du har tid över någon dag och inte kommer på vad du ska göra får du gärna tipsa om något för oss tjockskalliga kvinnor.

  Ha det bra!

  Mvh Veronica

 3. Profilbild för L
  L

  Vilka superskor! Men frågan är om de är mjuka i sulan? Minns att du, liksom jag, har ett par gamla 70-tals Ecco. De är ju i trä och blir väldigt hårda att gå i efter ett tag. Hur är Kavat-sandalerna?

  Tack för en helt underbar blogg förresten, har följt dig ett bra tag nu!

 4. Profilbild för m47
  m47

  Har totalt slitit ut sulorna på mina ROOTSsandaler du påade förra våren. Älskar dem! Men som sagt det är dax för nya. De ovan ser kanske lite väl retro ut..? Eller..? Snälla släng upp nån mer bild typ från sidan och en hel outfit. Kan hända att jag får lov att klicka hem ett par, Kavat är ju så sköna.

 5. Profilbild för Anna
  Anna

  Fina! Nu ska jag inte vara tråkig men som den jurist jag är kan jag inte låta bli. ”Istället för lön fick jag skor” = Beskattningsbar förmån. Låter kanske larvigt men just för bloggare, frilansare och stylister kan det bli mycket sånt. Det är skattepliktigt! Så njut av dina finfina skor men se till att följa Inkomstskattelagen också!

 6. Profilbild för Maria
  Maria

  Klick, klick, så hade jag beställt ett par rosa kavat! Tyckte dom var superfina! Hoppas dom är sköna med… Kram P.S Nike Air max var ett toppenköp!

 7. Profilbild för Katharina W
  Katharina W

  Superfina! Som ett par gamla Ecco-sandaler. Sörjer fortfarande att jag inte hittar mina (mammas) gamla som jag trampade runt i halva gymnasiet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *