Ekologiskt och nytt

Vi var på Barnskospecialisten igår, jag och tjejerna. Bonnie behövde nya skor. Hittade en Converse-modell, fast den bättre varianten, från Ethletics, fair trade- och ekologiskt producerade. På rea dessutom. Halva pris!

Jag läser engagerade kommentarer om att Afrika och den pågående svältkatastrofen. Ni har rätt, vi borde göra något mer. Något! Återkommer om detta snart. Inom kort. Så fort jag hinner. Nu: gäster på ingång, och jag har fortfarande pyjamas på mig.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Madicken
  Madicken

  Skriv din kommentar här!
  Måste bara få säga att du är grymt lik Alexandra, i Top model Australia i TV3. HAr du hört det förut:)?

 2. Profilbild för Linn
  Linn

  Ja, verkligen! 🙂 Har också tänkt på det.

 3. Profilbild för Nina
  Nina

  Hejsan! Tyvärr skriver jag av en helt annan anledning än till vad ditt inlägg handlar om.. Jag undrar vad din Marc by Marc Jacobs väska heter, alltså modellen på den du har med guldfåglarna? Tack på förhand!

 4. Profilbild för Aniika

  Hej Cecilia! Tänker också mycket på hur vi kan hjälpa till, genom små medel. Har skrivit till dig innan om websidan http://www.godhandling.se, shoppa på dina ”vanliga” shoppingsidor via godhandling.se. När du handlar går en viss procent av ordervärdet till en välgörenhetsorganisation (välj själv vilken organisation du vill stödja). Sidan är för bra för att inte uppmärksammas…

  Ett bra sätt att shoppa med gott samvete!
  Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *