Igår smet jag iväg på kvällen och kollade in Elins fina kläder, det var någon slags VIP-shoppinggrej anordnad i H&M-butiken på Hamngatan här i Stockholm. Oj vad bra det är! Vad bra hon är. Jag är inte bara på jakt efter skinnbyxor utan också lädershorts. Att Elin hade ett par såna i sin H&M-kollektion hade jag dock missat. Förmodligen för att jag stirrat mig blind på den där läckra assymetriska jackan. Blev alltså alldeles förskräckligt glad när jag fick syn på ett par ljusa, tvättade lädershorts med mockadetaljer. Dem packar jag ner i Miami-väskan. Jackan, som jag också slog till på, får också hänga med. Nu är det bara ett par bruna ben som saknas. Okej. Bruna är faktiskt inte ens nödvändigt. Nåt som inte är värktablettvitt duger bra.

0 svar

  1. Ville bara säga att jag dagligen besöker din blogg och jag tycker att du verkar vara en helt fantastisk människa! Du kläcker alltid ur dig visdomar och bara man ser dina gulliga ungar börjar man ju le! Älskar den gamla videon på Bonnie när hon sjunger ”blinka lilla stjärna”, så himla söt! Oj, nu blev det visst en massa svamlande men kontentan av det hela är att du verkar vara en sjuhelsikes fin människa! 🙂

  2. Åhhh gud, varför ska jag bo 120 mil från närmaste affär som säljer den suuupersnygga skinnjackan, vet du om den kommer online eller ngt??? Måste ha! :))

  3. Hej! Kan man få ett stylingtips tro? Fick också tag på skinnjackan men tycker den är för stor. Själva passformen funkar absolut men ärmarna… Ärmarna är jättelånga på mig, når ner på handen, nästan till knogarna. Testade att vika upp men tyckte kanske inte det blev så fint. I vanliga fall har jag strlk 38-42 men känner att jag borde haft 36 – som självklart var jätteslut.
    Vad göra? Måste jag lämna tillbaks jackan nu? Den kostar ju ändå 1500 riksdaler…

    Tack för tips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *