Elle-galan och jag hade en klänning från Zetterberg, tjejen vid min sida är Elin Nyström, den charmiga, skitsnygga och superbegåvade kvinnan bakom Stylein.

Igår gick årets bästa fest av stapeln. Elle-galan är liksom alltid en succé. Alltid! Det ligger massor av engagemang bakom, och det snålas inte på något. Massor av kul folk, och fantastisk stämning.

Men jag hade först faktiskt bestämt mig för att inte gå. Eller ja. Först skulle jag gå. Sen blev det fredag och… folk blev sjuka. Jag hade sovit ungefär tre timmar sammanlagt natten innan och allt blev helt enkelt jäkligt motigt och körigt. Så jag avbokade min plats till någon annan. Men sen! Sen löste sig allt trassel och plötsligt var jag game igen. Ringde och frågade om biljetten möjligtvis gick att få tillbaka – och det gick den. Och sen gick det på tio minuter innan klänning var på och sminket satt där det skulle (nåja, hyffsat där det skulle i alla fall). Sladdade in i taxi i sista sekunden. Lite så.

Det blev som vanligt en lyckad kväll som avrundades i (nu kommer det lite namedropping här, men det kan väl vara kul?) i Caroline Winbergs rum på Grand hotel i sällskap av Pontus Gårdinger (en av Pers närmsta och äldsta vänner, och best man på vårt bröllop), Josephine Bornebusch, hennes man Erik Zetterberg, stylisten Jonas Hallberg och Lars Wallin. Vilket gäng va?! Men när gänget skulle vidare till efterfesten, skulle Farsta-morsan hem till sig. Någon jävla måtta får det faktiskt vara. Jag gillar det där att sluta på topp. Innan man blir för ful, för trött och för dum.

0 svar

 1. Fin! Hade dock velat se den med uppsatt hår och tjusiga örhängen. Ev. Lite upptejpad urringning.
  Din kropp är to die for.

 2. Men du är ju SÅ SNYGG så att man dör! Kläningen herregud, skulle vilja ha en sån fin på ett bröllop som jag ska gå på i sommar.

 3. Underbar snygg klänning. Du bär verkligen upp den! Klänningen på kvinnan bredvid anser jag är lika strålande den. Båda klänningarna har något speciellt över sig eller så är det kvinnorna.

  1. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag ser fram emot det. Känns som jag sett fram emot det hela livet.

 4. Bara för att jag är nyfiken (och för att jag vill få lite känsla för exakt hur långt ifrån min tillvaro du befinner dig :)) – ÄGER du en sådan här klänning? Knallar du in på NK, provar, väljer, betalar och går? Haha, det är min klädbudget för ett år! Eller två år kanske. Skulle dock vara kul att prova vara sådär fin som du var, för en askungekväll någon gång!

  1. Jag förstår verkligen din nyfikenhet! Sånt där brukar jag också sitta och fundera över. Nej. Jag äger den inte, utan har fått låna ett pressexemplar (som alltså använts till plåtningar i tidningar och sånt) av designern! Så på måndag skickar jag tillbaka den till sin ägare!

  1. Tack snälla! Den enda (?) fördelen med att ha en väldigt liten byst, är att man utan problem kan ha sådana här urringningar. Med större bröst hade det förmodligen sett lätt vulgo ut. För att inget ska ”ramla ut” eller ”glida fram” behövs tejp. Dubbelhäftande tejp som håller tyget på plats mot huden.

 5. Jag skulle vilja tipsa om min nya blogg! Den handlar om 5:2 dieten och som kommer slå ut alla typer av dieter! Vem vill inte gå ner i vikt , bli friskare och leva längre!

  Låter det intressant gå gärna in och kolla på min blogg
  http://www.femtvadieten.wordpr
  och se dokumentären!
  Vore kul att få lite följare som också vill köra dieten!

 6. Helt fantastiskt snyggt! Men jag måste erkänna att fest bilden på dig på Elles hemsida skrämde mig. Snälla Cecilia gå inte ner mer i vikt nu. Du är så fin som du är. Sköt om dig<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *