Med läsp-sticks på och allt.

0 svar

 1. Hej 🙂
  Jag har lääänge hängt me i din blogg -LOVE iT !!!
  Nu har jag nå frågor (som jag hoppas du läser ? o svarar på? för de e mååååååååånga kvinnor som känner som mig)
  Det är nämligen så att jag har en son (finaste på jord såklart.. älskar så de gör ont..) nu har jag träffat mannen i mitt liv sedan jag varit ensamstående mor sedan 3år tillbaka.
  Vi vill försöka skaffa en bebis (planerar att försöka bli gravid fom Maj..) och jag vill såååå gärna ha ett barn av varje kön. Jag drömde om en son, nu har jag en … o nu senaste 2 åren har drömmen om en dotter varit stark…. så det svider i hjärtat på mig.
  Så – har du nå tips på hur man kan påverka könet? jag har läst om Shettles-metoden tex… så (om du inte har emot att berätta) när blev dina döttrar till? på ÄL dagen eller innan?..o försökte ni med nå metod för att få döttrar?
  Hopp om svar- kram Ninni….

 2. Åh så söt, underbart och så fiiiiin. Kan inte annat än hålla med de andra, vilken underbar blick den du!
  Tack för dina härliga inlägg och bilder Cecilia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *