En fantastisk liten pryl

Örjan – en snubbe jag känner, har uppfunnit en liten manick som på väldigt kort tid utvecklats till att kännas lika självklar som typ en kroppsdel. Cellpholder heter den och är ett litet infällbart stöd som fästs bak på din smartphone – som en hållare för att minimera risken att tappa telefonen, och som ett ställ när man typ åker tåg och barnen använder mobilen som tv. Och sist men inte minst – fäst den i bilen så kan du 1. Köra bil och prata i telefon utan att behöva ägna dig åt det riskabla ”hålla luren mot örat”-projektet 2. Ha superkoll på kartan när du använder mobilen som gps.

Och här ser ni mig utövandes min andra senaste bästa upptäckt: att låna e-böcker rakt ner i mobilen (och så håller man mobilen med Cellpholdern = mycket bekvämt). Det är inte klokt vad jag läser nu för tiden! Mobilen har man ju liksom ändå med sig och nu plockar jag på mig några minuter här och där under dagen: när man står i någon kö och väntar, när barnen leker i lekparken – osv. Cellpholder och bibliotekets e-böcker – tack för att ni visat mig båda dessa Örjan och Ninni!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Sofia
  Sofia

  Even better är ljudböcker! Från en tvåbarnsmamma till en annan – man har ju inte så mycket tid och ork för att läsa men ljudbok kan man lyssna på när man viker tvätt, städar köket, nattar småbarn, springer och om man har svårt att slappna av när man ska sova…jag ska dra igång min nu, godnatt 🙂

 2. Profilbild för Madde
  Madde

  Bra grej, ev en present känner jag… Inte så att man kan få rabatt på köpet när du ändå tipsar?

 3. Profilbild för Anna
  Anna

  Kan man använda den till iPad också eller är den för liten? Verkar supersmart om man vill undvika ”paddnacke”….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *