Ah. Nyhetsmorgon igår. Första försöket av tre; skulle snacka med konditorimästare Mats om konditortrender, nervösblackoutade i exakt samma sekund kameran gick på och pladdrade på med Mats om gud vet vad, men inte alls det som jag planerat. Och micken! Jösses, den var överallt där den inte skulle vara – typ framför mitt ansikte, i min näsa, alldeles för långt borta från Mats för att någon skulle ha en chans att höra vad han sa.

Andra och tredje försöket gick bättre. Oj, vad kul det var. Även om jag har ett, eh… par, tre teknikdetaljer att fila på innan jag ger mig på att testa att vara tv-reporter igen. Å andra sidan. Fan vad man ska vara självkritisk jämt. Helvete att det är så. Man gör nåt för första gången och förväntar sig av sig själv att man ska vara proffs på en gång. Idiotiskt. Anyway. Här kan ni kolla in ett klipp när jag och mina jättehänder snackar choklad med chokladambassadören Sylvain Marron.

0 svar

 1. Jag såg två av tre delar igår och jag tyckte det var bra! Tänkte någon gång på att du missade att hålla fram nicken till dem du intervjuade men det var väl ingen fara?

 2. Ett nöje att se dig framför kameran igår! Och det bästa: gris på pinne! ja då fick du mig att le! hihi… var inte så självkritisk, tycker att du kändes levande, en frisk fläkt framför kameran!

 3. Jag tyckte du var jättebra! Naturlig, spontan och jag blev både glad och sugen på choklad när jag såg inslagen. Bra jobbat!

 4. Jag tycker att du gjorde det jättebra! Du känns väldigt naturlig och det är ju mycket roligare att titta på än någon som pratar som om dom läser direkt från ett papper 🙂 Hoppas vi får se mer av dig i rutan, för som sagt, jag tyckte du var jättebra! Dessutom har du en väldigt behaglig röst som passar super i både tv och radio.

 5. Det gick kanon!

  Herregud, man blir inte sprinter första loppet!
  Eller tjock vid första chokladbiten. Rom, har jag hört, byggdes inte heller på en dag.

  Hoppas du får fler reporter jobb.

  Kram!

 6. Jag såg ett av inslagen och tyckte du klarade dig fint. Verkade supercool och inte det minsta nervös, det enda jag tänkte på var att du stakade dig litet emellanåt men det händer nog alla nybörjare.

 7. Jag tycker att du var grym! Rolig, härlig, spontan och ”riktig”, inte tillgjord på något sätt som annars kan vara ganska vanligt. Både jag och min kille blev kommenterade att vi blev glada av inslaget 🙂
  Hoppas att få se dig snart igen i tv-rutan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *