Just nu: Det är söndagmorgon och barnen gluttar på tv efter en god frukost. Jag smög tillbaka till sängen som fortfarande var varm och fluffig. Tänker att jag kanske kan få stanna här i värmen någon halvtimma innan det är dags att sparka igång dagen. Eller så skiter man i det, att sparka igång alltså, och stannar kvar inomhus och i mysbyxorna så länge det bara går. Bästa sortens dagar är ju inte sällan sådana.

I fredags var det dock mer fart. Jag och Per dejtade, tog in på hotell, och hängde med kompisar hem till nya bekantskaper och åt middag. Så jäkla trevligt var det. Att träffa nytt folk. Inte behöva tänka på att man måste lägga sig för att barnen vill upp och ha frukost i svinottan. Vara tillsammans och kunna prata ni vet så där… ostört som är så bra att göra ibland.

Gillar verkligen den här lilla läderkjolen (från Zara) men det gäller ju att matcha med något som inte är urringat/tight osv. Utan tvärtom något rätt prydligt och rejält. För balansens skull. Tröjan jag har på mig är en underbar och framför allt användbar sak i ull från Anine Bing.

0 svar

  1. Vilken underbar helg! Blev lite inspirerad att kanske unna mig och maken en liknande helg och låta de två små barnen få ha en mys helg med Mommo och Moffa:)

  2. Jag och min sambo hade också barnvakt fre-lö. Alltså, det är som himmelriket! Det var 10 veckor sedan vi hade det och var verkligen på tiden, men lite roligt var att jag först tyckte det var märkligt att kunna prata med honom utan att bli avbruten, man är SÅ van att ALLTID dela upp sina meningar att det känns ”fel” i hela kroppen när man kan tala ostört, haha!

  3. fantastiskt lyxigt med en dejthelg! min karl och jag har fått till några middags-dejter sedan vår plutt kom men det är också allt. vi har familjen (=potentiella barnvakter) långt bort så vi får speed-dejta när vi kan 🙂 viktigt att få in det någonstans i vardagslivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *