20130203-102805.jpg

En gång i halvåret orkar jag plocka fram den. Min rå…saftcentrifug (eller rådjurscentrifug som någon slags felkoppling i min hjärna alltid vill kalla den). Idag har jag blandat äpple, päron, selleri och broccoli och herregud vad gott det är. Så gott att jag tänker att den där kvarten det tar att städa, plocka ihop ock stuva in den på sin plats längst in ett hopplöst trångt skåp, borde man kosta på sig lite oftare.

0 svar

  1. Jag har min framme på bänken och använder den flera gånger i veckan! Om man har den framme är det inte så bökigt att göra rent heller:-)

  2. Åh sådär drömmer jag om att starta alla mina dagar. Ända sedan jag såg Tomas Crown Affair första gången så drömmer jag om att vara sådär medveten, cool och classy som René Russo är i den filmen 😉 Och i gilmen startade hon varje morgon med en odefinierbar grön shake.

  3. Har samma apparat, efter att länge haft den i skåpet har den nu fått plats längre fram, allt efter att en kompis berättat att han haft den i två år och använt den flera gånger i veckan OCH rengjort delarna i diskmaskin! M a o drick mer jos!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *