Det är ofta man behöver en klänning som liksom lägger sig… mittemellan. Som inte är den kortkorta, glittriga partyblåsan, inte den eleganta bröllopsgäst-stassen och inte den påklädda, rejäla viktigt-möte-klänningen.

Vi snackar klänningar som funkar till julfesten med jobbet, middagsbjudningen med några nya bekanta, eller restaurangbesöker med tjejkompisarna en torsdagkväll. Typ.

Den här fina från MQ (finns i butik nu, 699 kr) tycker jag är ett utmärkt exempel på en sådan.

Matcha med svarta strumpbyxor, ankelhöga boots eller pumps och en kort figursydd kavaj. Förslagsvis.

0 svar

  1. Ikke dum den der! Var innom MQ for noen uker siden, og det var nettopp den kjolen jeg så meg ut! Kanskje jeg skal slå til allikevel?

  2. Tack Cecilia! Såna här tips gillas starkt. 🙂 Och du har så rätt, det är precis den där typen av ”mittemellan-plagg” som saknas i garderoben. Den klänningen ska jag kolla in. Tycker också om när du tipsar om vad man kan matcha med. Därför kommer min följdfundering… När du säger ankelhöga boots… vilken modell tänker du på då; med hög klack, låg klack, kilklack….? Det vore jätteskoj om du skulle vilja komplettera med någon bild på din tänkta matchningar.
    Tack på förhand och tack för en bra blogg!

  3. Tack för fint klänningstips! Vill också passa på att säga att jag verkligen gillar när du delar med dig av dina söta ungars visdomsord, typ ” kan man säga att revbenen är lungornas tak” och nöjda smiles när de slängt ned all mat på golvet. Då känner jag att 1) barn är fantastiska och det är värt allt slit samt 2) jag är inte ensam i mitt eviga städande och VIKTIGAST 3) världen är en fin plats när barnen kan vara smartast av oss alla! 🙂

  4. […] På temat användbara klänningar: Om det nu skulle vara så att… eh, självaste tomten råkar läsa de här raderna så vill jag tipsa honom om att den här fantastiska lilla skapelsen från Rodebjer gärna får ligga i ett av paketen. Bara ett tips alltså. Själv har jag redan bestämt vad… eh, tomten, ska få av lilla tomtemor. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *