Det blev en väldigt trevlig dag hemma hos Pernilla, resultatet kommer ni att kunna se och läsa i en tidning inom kort, jag lovar att säga till när det är dags. Pernillas härliga hus rymmer en inte bara härlig utan helt jävla otrolig garderob. Där passade jag på att likt en löpande tik stryka runt ett par varv och typ gnugga mig mot racket med hundratals skor, det ena paret snyggare än det andra, och nosa på hängarna med bedårande gamla vintageklänningar. Och så fick jag en present också. En Pernilla-klenod i form av en kort läder MC-jacka från Gaultier, en snygg liten bit av 80-talet som säkert varit med om en hel väldig massa scengolv och höga C:n. Jag är på alla sätt otroligt glad för den här urfina pressyn, tack, tack, tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *