En liten bit av skohimlen

Jag blir nästan yr av uppspelt-het och mild stress (många av storlekarna i de coolaste modellerna är redan helslut) av att kolla in Topshops höstskoutbud. Där finns så väldigt mycket roligt för fötterna alltså. Jösses. Kan knappt tänka klart. Är i skokoma. Var god stör ej.

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Linda
  Linda

  Sko nr 3 kom hem i min brevlåda idag. Gissa om jag är i skohimlen just nu! De var lika perfekta som på bild.

 2. Profilbild för Mari
  Mari

  Faen vad mycket schnyggt!

 3. Profilbild för Lisa
  Lisa

  Skit fula allihopa

 4. Profilbild för Janna.
  Janna.

  Jag håller med Lisa. Se förjefliga ut allihopa, och jag är ändå rätt fashion. Haha.

  Eccoskorna som du visade för nån vecka däremot, där snackar vi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *