En ny liten bebis

Min kompis Lovisa som är en av gudmödrarna till Bonnie och Rio, har skaffat katt. Lilla Sivan. Idag fick jag en bild på Sivan och en förfrågan; kunde jag, Theresa och Kristin tänka oss att vara gudmattar åt det lilla underverket? Ja! Hurra! Så klart vi ville. Nu har jag en guddotter lilla Elsie, och en fluffigt söt liten gudkatt. Oj vad jag ska skämma bort det lilla nytillskottet med leverpastej.


Publicerat

i

av

Kommentarer

  1. Profilbild för Cecilia

    Haha vilken underbar idé! Man tager vad man haver liksom. Vilket fint reportage det var om dig i senaste Mama. Jag tycker det är så gulligt hur lik Bonnie är Per och hur lik Rio är dig!

  2. Profilbild för Helena
    Helena

    Så sött med en gudkatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *