En ny människa

Jag lyxade igång den här dagen med att unna mig thaimassage. Nu vet jag att långt från alla som läser bor i Stockholm, men för er som gör det (och för er som kanske kommer hit på besök då och då) vill jag tipsa om stället och personen jag gick till; Som som jobbar på ”Kungs” thaimassage (ja, det heter så, kanske inte helrätt enligt ordboken med det spelar väl å andra sidan heller ingen roll. Aha! Fast nu kom jag på – Kungs kanske är ett namn? Eller? Nej? Ja?) på Magnus Ladulåsgatan 51. Som antog snabbt den relation till min kropp som en schäfer har till ett köttben (i den här liknelsen är det alltså jag som är köttbenet): Den angreps med engagemang, iver och ett visst mått välgörande aggression.

Som om det inte vore nog med att detta var den bästa massagen jag nånsin fått och priset därtill var mer än okej var dessutom också själva stället hemskt mysigt. 

När jag nu landat i thaimassageämnet måste jag bara passa på att spy på de gubbar som ser detta utövande som något sexuellt / möjlig raggningsmark. På sidan Thaimassageguiden recenseras olika massageställen, men många av kunderna passar också på att klämma in åsikter om massösernas olika företräden, typ ”söt thailändska med starka nypor” – som om en del av upplevelsen skulle vara att spana in riktigt snygga brudar. På ett thaimassage ställe i Hollywood som jag besökt ett par gånger har man varit tvungen att sätta upp stora skyltar om som säger att  nej, ingen happy ending på slutet  ”…don’t even ask!”. Är inte det här helt sjukt? Rasistiskt, sexistiskt och kränkande – kan inte de här kvinnorna bara få utöva sitt yrke utan att bli målgrupp för en läbbigt ful grupp män?

Hur som helst: Efter Soms makalösa behandling känns min kropp plötsligt tio år spänstigare, starkare, yngre – det här får banne mig bli en vana.

Fast nästa gång kanske jag testar deras manikyr och pedikyr – en och en halv timma för båda och dessutom fotmassage till kostnaden av en femhunka. Not bad, ladies, not bad at all.

Slutligen vill jag bara förklara att posen ovan är någon slags slängkyssmanöver, att jag har på mig jeansshorts, linne från MonkiHasbeens-träskor och Persol-glajjor. Så. Nu är jag klar. Hej hej.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

  1. Profilbild för http://wn.wibw.com/global/link.asp?l=201078&GUID=25421154&Page=MediaViewer&ChannelID=6917

    What web host are you using? Can I get affiliate hyperlink in your host? I want site loaded up as quickly as yours lol…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *