Jag har varit på studiebesök på Tärnsjö garveri (som gör lädret till Kavats ekologiska skor) och lärt mig allt om läder och läderhantering hela dagen (just nu i bilen på väg hem). Garveriet har en liten shop med diverse saker, bland annat en hel del läderartiklar förstås. Och eftersom jag är begåvad med den mycket tveksamma talangen att ALLTID lyckas snoka rätt på något shoppingbart var jag än är (ge mig en mack i Novosibirsk och jag kan LOVA att jag skulle lyckas skaka fram någon fantastisk liten pryl i utbudet) misslyckades jag ju förstås inte den här gången heller. Visst, där fanns massor av uppenbart snygga grejer som plånböcker och väskor, men det är det där oj-det-här-finns-faktiskt-ingen-annanstans-typ-prylarna som är mitt specialområde. Idag: en läderkeps. Så otroligt cool (känns det förresten inte som att kepsen inom mycket kort kommer hit big som trendig accessoarer förresten?). Om jag köpte den? Nej. För jag är så himla förståndig och tråkig ibland. Och nu sitter jag här i vägrenen och surar över spilld keps.

20110922-163907.jpg

0 svar

  1. Nej Cecilia, den var inte snygg. Rolig? Absolut. Du ser ut som en arg samekvinna på väg till attack….Hi hi!¨Rör inte min keps liksom.

  2. läderkeps må vara ganska unikt men något jag tror att man tröttnar på ganska så fort…

    den är inte så snygg, men du är snygg i allt 🙂

  3. Den der onödiga talangen tror jag at du delar med en hel massa andra brudar! Mig med! Svart belte i shopping på mig!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *