Efter ett tips från en läsare har jag blivit helt fast i Armanis läppstift. Jag började med nummer 401, en knallröd variant som sitter som berget, timme ut och timme in, utan att vare sig kladda eller bli torr. Sedan köpte jag ett ceriserosa i samma serie. Och idag ett neutralt beigerosa! Hurra! Äntligen är mina läppar något annat än deppigt hudfärgade! Annars är jag en sådan där som gnager av läppglans och läppstift på nolltid, men med Armanis, icke. Helt fantastiskt! Tack snälla du som tipsade!

Det blev en present också till Per (den där killen är bortskämd ska ni veta. Alldeles nyss fick han en Bahamas-kryssning av mig i 40-årspresent, fast  han är rätt bra på att skämma bort mig också, även om han från en jobbresa för någon vecka sedan kom hem med tre (!) storlekar för små tofflor) och idag såg jag en grej (han har inte öppnat den än, och jag vill ju inte avslöja vad det är om han skulle råka läsa) – ett plagg -som jag tror att han kommer gilla. Och framför allt. Jag gillar. Mycket. Det är ju lite så man får jobba. Om man inte är helt nöjd med hur ens man klär sig alla gånger, och tycker att han kanske är lite extra fin i vissa färger eller modeller, då får man helt enkelt se till att ge honom presenter som knuffar ekipaget, så att säga, i fördelaktig riktning. Gör ni också så? Oerhört listigt tycker jag.

Slutligen. Estelle. Det var väl ett toppennamn? Modernt och coolt men samtidigt elegant och anrikt. Två Blankens-tummar upp för det valet!

0 svar

 1. Det där med läppstift är verkligen en historia för sig… Jag måste också test!
  Jag gillar också Estelle! Oväntat och modernt men ändå med historia. Fint!

 2. Jag gillar också Estelle. Låter kanske inte så svenskt, men absolut elegant och unikt som passar en prinsessa.

  Mvh anna
  6barnunder 7 år

 3. Hela monarkin tog ett steg upp på min trappa med Estelle, kunde inte ha valt ett bätte namn! Supercoolt! Å inte blir det sämre av att Seifeld-Georges mamma heter det 😀

  Måste testa Armani, låter verkligen lovande! Men jag har inga problem med andra heller, det brukar bero på hur man lägger på det. Kolla in Lisa Eldridge på Youtube, hon är överlag fantastiskt talangfull, och hon har videos på hur hon lägger på så det sitter. Sök upp!

 4. Paket från NK är känns alltid som en succé. Jag blir egentligen lika glad för kartongen som för innehållet… Estelle är klockrent. Skönt att Vickan och Daniel vågar ”trotsa” Herman Lindqvist och andra tråkgubbar.

 5. Hej Cecilia! Jag måste fråga dig om er Sarfatti-lampa! Är så sugen på att köpa en. Har ni en 30- el 50-lampors? Och visst är er i mässing? Den såg så fin ut i filmen, vill ha en likadan! Tack på förhand 🙂

 6. Har aldrig kommenterat på din blogg förut men måste säga att du skriver roligt och bra! Verkar som ALLA i vår ålder älskar prinsessnamnet och att man nästan inte ”får” kritisera det. INTE jag. Tycker det är vulgärt och oerhört opassande en framtida drottning. Tycker att de typ är skyldiga att följa vissa traditioner, inte bara ha kakan och äta den också.

 7. Håller med dig Heddan. Samtidigt kan man ju alltid hoppas på att Estelle gör revolt och går sin egen väg eller att hennes päron är vettiga och starka nog att låta henne slippa bli tronarvinge.

 8. Personligen gillar jag inte Estelle som namn generellt. I mina öron låter det som en excentrisk gammal dam (kan bero på att jag tittat mycket på ”Friends”) Men tycker att det ska få välja vad de vill själva. Anrikt är det väl knappast, men om de tycker om det så ska väl dottern heta det. De kanske ändå räknar med att monarkin är borta när hon är vuxen. Och förresten, Oscar hade ingen hört talas om som namn på en kung innan Oscar I…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *