20140704-104404-38644589.jpg
Solen skiner över Sverige! Och nu finns ”The Holiday” en flipflop i svenskt ekologiskt Tärnsjö-spilläder (den är alltså tillverkad av spillbitar som vi sparat från övrig skoproduktion – för den som vill undvika överkonsumtion kan det kanske vara en fin ska att veta?) tillbaka på Blankens

Det här är nog min personliga superfavorit faktiskt. Inte bara för att den doftar så GOTT av läder och natur, men också för att den i all sin enkelhet är så otroligt fin till precis allt i garderoben.

0 svar

  1. Jag tycker att dina skor är superfina och har precis beställt ett par The Holiday. Jag beställde även ett par Isabell i guld för ca en månad sedan, i storlek 38. Jag följde de innermått som fanns angivna på blankens.com (tror att dessa är utbytta nu) samt att ni skrev att de var lite större i storlekarna, men tyvärr stämde inte det. Så jag behöver byta till 39 istället och hoppas att antingen de, eller The Palma kommer in igen snart så att jag får byta storlek (jag har skickat tillbaka skorna för byte).

    Men, nu har jag lite feedback som jag skulle vilja ge – jag tycker som sagt att dina skor är väldigt fina, gillar även din blogg skarpt och lyssnar på dig och Johanna, så jag är nog ett fan 🙂. Ok, feedbacken – det gäller byte av storlek/modell. Ska man verkligen behöva betala frakten för detta själv? Jag förstår att man får betala om man returnerar för att få pengarna tillbaka, den rutinen har ju de flesta webbshopparna. Men inte för byte av vara eller storlek. Jag kan tänka mig att betala någon typ av frakt, men dessa brukar vara fasta avgifter, typ 36-49 kr eller liknande samt att man brukar få en fraktsedel för retur. Jag fick betala 70 kr för returen av Isabell och det tycker jag faktiskt är lite väl i mesta laget. Kanske kan ni se över denna rutin? Det kan bli något av en tröskel när det blir dyrare med returfrakt och skor är ju lite vanskligt att köpa online, med passform etc. Annars får jag väl helt enkelt göra en utflykt till Farsta nästa gång… Och så var det en liten sak till – jag fick ingen sms-avisering eller avi när Isabell kom, utan fick hem ett brev från Posten, vilket gjorde att det tog över två veckor innan jag fick skorna. Vet inte om detta beror på er eller Postens hantering, men det känns inte optimalt. I alla fall inte när man väntar på sina nya, fina skor. 🙂 Nu hoppas jag i alla fall att de fina flipflopsen passar! Och att de kommer lite snabbare än vad Isabell gjorde.

    1. Hej Jeanette! Vad gäller sms-avisering så tror jag att det är ditt och postens ansvar där, alltså att du lämnar telefonnummer som de sedan kan höra av sig på, och vad gäller frakten så vet jag att det dröjt något länge i vissa fall under sommaren, men det informerar vi också om under ”shipping” att frakten i vissa och värsta fall kan ta mellan fem till tio arbetsdagar. Men vi håller på att ”jobba ikapp” nu och snart ska de där långa leveranstiderna vara ett minne blott.
      Vad gäller tillbakafrakt så tänker vi så här: Att erjuda gratis frakt åt alla håll har inneburit döden för många företag. Folk beställer trippla par bara för att prova sig fram, skickar fram och tillbaka eftersom man inte behöver ta hänsyn till kostnader och så för företaget betala en jäkla massa pengar i frakt för varje par och det klarar inte riktigt marginalerna och så får man stänga ner. Alternativet är ju att höja priserna och erbjuda gratis frakt, men då tycker jag att det här med tillbakafrakt är ett bättre alternativ. Dessutom; Om du åker till stan och handlar är det ju knappast så att någon betalar dina bensinpengar eller din bussbiljett? Eller hur? Helt gratis näthandel är en mycket riskabel sak att erbjuda, särskilt som litet och nystartat företag, vi har resonerat oss fram till att gratis frakt ena vägen är en bra kompromiss. Däremot tycker jag att du har helt rätt i att det kanske vore bra att systematisera kostnaden för tillbakafrakt lite bättre. Ska kolla upp om det är något vi kan ordna! Tack och hej och ha en fin dag!

  2. Tack för svar! Förstår vad du menar med att vissa kanske beställer flera storlekar (varför tänkte inte jag på att göra det 😉 ). Jag är fine med att betala returfrakt, och ännu smidigare om det finns returfraktsedel och en fast kostnad. Hoppas att det finns någon smart butiksägare i centrala Stockholm som snart börjar sälja dina skor! Plagg i Vasastan, kanske? Ska spana in Amazing Seven någon dag också, verkar schysst. Ser fram emot fler fina Blankens-skor!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *