Kolla! Min barndomsbästis och nutidabästis och Bonnie och Rio-gudmor och mamma-till-Elsie-som-jag-är-gudmor-åt och favoritbloggare Kristin är gravid! Hon har mått som en satans räv hela tiden men ändå kämpat på och varit tapper med allt, jag har haft sån oförskämd tur med båda mina graviditeter och fattar inte hur fruktansvärt jobbigt det måste vara att må så där sabla illa hela tiden. Ni som vet hur det är, ödsla på med pepp i Kristins blogg vetja, ni är ju bäst i hela världen på sånt, så får hon säkert massor med energi och ork. Åh! Det är nästan lika kul och spännande när ens kompisar får barn som att få det själv.

0 svar

  1. Hej Cecilia, jag kommer ihåg att du rekommenderade en bärsele från Ergo för några månader sedan. Jag är precis i tagen att köpa en själv och undrar vilken modell du har? Och om du är nöjd med den förstås.

    Mvh Sofi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *