Ett fantastiskt erbjudande – på riktigt, typ världens bästa

Som ni kanske vet jobbar jag ju lite med både Me & I och med mama, tidningen alltså (jag har en alldeles egen liten modesida i varje nummer). Och nu har dessa två härliga… ja, instanser låter kanske lite eh, institutionslikt, men okej: de har slagit sig samman och satt ihop ett alldeles fantastiskt erbjudande för er; mina bloggläsare. Ni får sju nummer av tidningen OCH en valfri tunika eller T-shirt med moln på (för barn alltså) från Me & Is fina vårkollektion. Alltså. Det är verkligen fantastiskt det här. Bara plagget kostar ju långt mer än så i vanliga fall.

Så. Om ni inte redan gör det; börja prenumerera på mama bums! Kolla in erbjudandet HÄR!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Sara
  Sara

  Verkligen ett bra erbjudande! Men blev lite besviken på att storlek 122/128 inte fanns som ett alternativ på varken tunika eller tröja 🙁 Smågrabbarna har redan molntröjorna men dottern behöver 122/128 tyvärr.

 2. Profilbild för Frida R
  Frida R

  Vilket topperbjudande! Hur länge gäller erbjudandet? Jag prenumererar redan men vill teckna detta erbjudande när min prenumeration gått ut.

 3. Profilbild för Jenny
  Jenny

  Jippi! Har redan signat upp mig! 🙂

 4. Profilbild för Aniika

  Yippie! Har bott utomlands i ett halvår, och sa upp min Mama-prenumeration innan jag stack. Om 3 veckor är det dags att flytta hem, så det här erbjudandet kunde inte kommit mer lägligt. Tack!

 5. Profilbild för Karolina Bende

  Jag som precis har köpt det plagget redan! Kommer du förresten föra fler kollektioner för Me&I? Jag väntar med spänning!

 6. Profilbild för Elvira
  Elvira

  Hej. Har funderat länge på att prenumerea på MAMA men har aldrig riktigt kommit till skott, men nu slog jag slag i saken att få en bra tidning + att dottern kommer att vara kanonfin i sommar kan man ju inte tacka nej till =)

 7. Profilbild för Hanna
  Hanna

  Wow, vilket erbjudande! Tack för tipset!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *