Ett ljus i örat

Idag svängde jag förbi Thobias på lunchen, ni vet, killen som fixar mina fransar. Alltså. Det är väldigt lätt att bli beroende av det där. Särskilt om man är så bekväm som jag är som inte pallar att fixa och trixa för mycket med smink och hår och jox på morgnarna. Alltså. Jag vill gärna se fiffad ut. Men helst utan att lägga ner någon tid. Ett dilemma som ni säkert förstår blir svårare och svårare att bemöta för varje år som går. Men fransarna fixar biffen. Med dem på känner jag mig piffig som fanken även om jag inte hunnit sminka mig och bara raffsat ihop håret i en snabbtofs. Han brassade på ordentligt idag, Thobias. Jag är kittad med riktigt maffiga Miami-fransar nu inför vår resa som går av stapeln nu på söndag, svoosh, svoosh – känner ni vad det fläktar?

Asch. Jag passar väl på att tjoffsa iväg lite fler bilder när jag ändå är på gång. Jag är så trött på vinterkläder nu. Så gräsligt trött på tjocka jackor och långbombare. Så jag struntade i det idag. Valde roströda fransboots och guldstickad tröja (med beige ärmar och ryggstycke – otroligt snygg färgkombination – tröjan kommer från Lindex). Jeans från Acne.

Jag har lock för örat. Eller nåt. Det känns och låter i alla fall inuti huvudet som om jag sitter i en container. Burkigt. Och alla ljud som sticker ut skär liksom till. Bökigt det där. Thobias tipsade om att något som hette öronljus skulle göra susen, och då sprang jag givetvis lydigt och köpte öronljus. Kanske det konstigaste någonsin. Ljus som man stoppar in i örat och låter brinna ner. Well. Nu har jag i alla fall legat här hemma i soffan med ett ljus i vardera örat och känt mig som en idiot. I alla fall till en början. Sen blev det ganska mysigt. Det lät som jag föreställer mig att det skulle göra om man satt inne i en brasa, minus hettan då. Och öronsvischet då? Försvann det. Nej. Nej. Nej. Otroligt fånig liten sak som är helt otroligt irriterande.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Jenny
  Jenny

  Armbandet, snyggt! Var kommer det i från? Å rosettringen??

 2. Profilbild för Therese
  Therese

  Hej! Undrar också vad det är för snygg klocka du har?

 3. Profilbild för maya
  maya

  hej, kolla upp oronen, du kan ha fatt tinitus och horsel nedsattning. och ljuset ar nonsense…

 4. Profilbild för Audionom
  Audionom

  Måste hålla med nedanstående talare, kolla upp locket för öronen, kan vara allt från vaxpropp till hörselnedsättning, men det är alltid bra att få kollat.

  För övrigt älskar jag din KumKum-ring!

 5. Profilbild för Aniika

  Blankens, din blogg är en av de bästa, har jag sagt det? http://yesterdayyousaidtomorrow-aniika.blogspot.com/2012/02/mina-favoritbloggar.html

  Ha en fin vecka, utlandsäventyr låter underbart!

 6. Profilbild för frkarp
  frkarp

  Otroligt snygg hårfärg har du!

 7. Profilbild för Annika
  Annika

  Det låter som mina öronproblem som visade sig vara vätska i mellanörat. Rådet jag fick var att tryckutjämna typ hela tiden och använda kortisonnässpray morgon och kväll. Och nu, typ en månad senare, är det äntligen borta!
  Önskar er en härlig tid i Miami!
  Och tack för en bra blogg. En av dom bästa!

 8. Profilbild för Elin
  Elin

  Hej! Superfin tröja! Finns den på Lindex nu?

 9. Profilbild för Cecilia Blankens
  Cecilia Blankens

  Hallå! Armbandet kommer från Ole Lynggard, ringen från KumKum och Lindex-tröjan kommer i butik inom kort!

 10. Profilbild för Linda
  Linda

  Skriv din kommentar här
  Hej!
  Tack för en jättebra blogg! Blir så sugen på tröjan från Lindex! Vet du om den finns i butik nu? Hittar inte den på hemsidan. Kram från Linda

 11. Profilbild för Linda
  Linda

  Skulle visst läst kommentarerna först!:)

 12. Profilbild för sarah
  sarah

  Ojoj, det ar ju sa jakla jobbigt nar man far sadar. Som att ha en platburk pa skallen o inget hor man heller. Har haft sa flera ganger. Har for mig att det ar nagon brist pa nat i kroppen eller nan vatska i huvet. Fixa en remiss till farbror oron doktorn. For aven om det forsvinner nu sa kommer det att komma tillbaka. Lycka till!

 13. Profilbild för Hanne Elise
  Hanne Elise

  Åhhhh, de øyevippene… Så sugen på å teste det!!

 14. Profilbild för Maria
  Maria

  Är jag stressad får jag ”susningar” i öronen, många liknar det vid tinnitus. Det är ett sätt för min kropp & signalera att jag måste varva ner lite. Tack för en underbar blogg!!

 15. Profilbild för Nina

  Gå o spola öronen på vc, låter som en vaxpropp! ; )

 16. Profilbild för Ida
  Ida

  öppnade du stumpen som blev kvar när ljuset brunnit klart? Där i hittar du iaf lite, mer lr mindre, gojs som följt med upp.

 17. Profilbild för Gina
  Gina

  Vilken söt liten kameltå! Yummy mommy 🙂

 18. Profilbild för en till audionom
  en till audionom

  Från en som jobbar med det här med öron.

  Öronljus är bullshit. Har några skäck historier på lager som beror på öronljus.
  Skulle nu starkt rekommendera en Öron-näsa-hals läkare där du också kan få göra hörselprov så att man kan utesluta hörselnedsättning.

  tack för en trevlig blogg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *