Om den där Stefanel-jackan inte skulle vara sådan som jag föreställer mig den eller om den är ett sånt där plagg som aldrig tas i produktion (ibland gör klädföretagen ”imageplagg” som blir för dyra för att tillverka men som ”ser bra ut för imagen” och att skylta med i tidningar osv) så hittade jag en finfin silvergrå dunjacka från Day Birger & Mikkelsen i en butik igår. Ska ha den i bakhuvudet och överväga om den kan vara ett alternativ.

0 svar

 1. Den var ju riktigt snygg, om inte snyggare än Stefanel-jackan! Men en fråga – vart kommer den sjukt snygga väskan ifrån som hänger bakom dig på spegeln?!? Mitt ”ha begär”/nyförälskelse infann sig direkt!

 2. jackan är jättefiin! och dessutom (tant som jag är, år gammal) ser den mycket varmare ut kring halsen..

  tack för en bra blogg!

 3. Jag undrar en sak som du kanske kan hjälpa mig med.

  Jag är 175 cm lång lite över 60 kg. Ganska lång, lite rangligt byggd med breda axlar och långa armar. Jag har problem att hitta kläder som passar – framför allt jackor och långärmade tröjor. Jag har 38/M på överdelar, men det är alltid för kort i ärmarna.

  Linnen/tshirts/klänningar/byxor är inget problem, byxor finns ju alltid i olika längd, men tröjor och jackor över stl M blir bara inte längre i ärmarna. De blir marginellt längre och bara vidare runt om.

  Att köpa jackor kan ta hur lång tid som helst eftersom jag måste prova nästan allt jag kommer över. I år behöver jag en höst/regn/vädertålig jacka.

  Finns det några märken med ärmar som är ”över medellånga” ? Top shop tall hittar jag inte längre i Stockholm…

 4. Den finns även i en mörk elefantgrå färg också. Även som kappa. Jag säljer den i min lilla butik Classic Living på Dalagatan. Välkommen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *