Familjen pyjamas klockan sju

Jag måste passa på att tacka Bonnie. För att hennes tillkomst äntligen lärt mig att verkligen, verkligen uppskatta en hemmakväll.

Sköljmedelsdoftande bomulls-Ralph Lauren-pyjamas, CSI på tvn, inpackning i håret, plockmat toppat av den fantastiskt välsmakande klyschan vitt vin och räkor – herregud vilken perfekt kväll. Jag menar det verkligen. Speciellt efter dessa två veckor på Mix Megapol då jag känner mig riktigt ordentligt nytt-jobb-mör (visst är det så att få saker är så utmattande som den första tiden på en ny arbetsplats?).

Livet blir ju så mycket skönare att leva menar jag, när det lilla, enkla är det bästa. 

I morgon packar vi väskorna och åker till Värmland för att hälsa på pappa och systrar. 

/Cecilia


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *