Idag är jag, Rio och min mamma hemma, i morse firades Bonnie storslaget på sin 3-årsdag och om en liten stund kommer hon och hennes kompis och dagmamma intrillande. Och då jäklar blir det tårtkalas!

För er andra som av någon anledning spenderar den här härliga höstdagen i hemmet måste jag bara tipsa om vad som förmodligen är världen bästa skrota-runt-och-ha-det-rätt-mysigt-ändå-album; Carole Kings klassiska Tapestry. Den är ta mig fanken en diamant från början och hela vägen till slutet. Så. Gör som jag säger nu och skruva upp volymen och låt musiken sväva ut i hela hemmet. Okej?

Återkommer snart med bildbevis på tårtan, känner mig av oklar anledning mycket uppspelt över det här med just tårtan.

Jag har för övrigt också skaffat mig ett par skrota-runt-och-ha-det-rätt-mysigt-ändå-tights, som är så snygga att jag tror att de skulle kunna kvalificera att ha på jobbet som skrota-runt-och-ha-det-rätt-stressigt-ändå-tights. De kommer från H&M och är pytonptrintade. Så här:

0 svar

 1. Grattis Bonnie! Hoppas ni får ett roligt kalas!

  Färgen på er Emmaljungavagnen så uppiggande. Visst är de de mest lätthanterliga vagnarna? Älskar min! Kan inte nog prisa den med tanke på var vi bor och var vi rör oss.

 2. Härlig musik! Vad är det för fina kängor du har?

  Jag har nu sett den härliga filmen Bridesmaids och Annie (Kirsten Wiig) är så snygg i sin stil som hon har på flygplanet. Hon har någon lite snyggare, lite stor tröja och jeans. Just sådana tröjor är jag på jakt efter… Lite glansiga, lite lyxigare men till schysst pris ändå. Jag ammar så klänning är så opraktiskt och fin vill man ju vara ändå.

  Har du tips?

 3. På den här bilden ser man verkligen gos- och mysfaktorn i en barnvagn! Emmaljuna är oslagbara, kanske inte alltid de smidigaste vagnarna men god damn vilken mysfaktor de har…Söt- och go Rio. Hurra hurra för Bonnie, go girl!!

 4. Förresten Cecilia, var har du köpt den ursnygga mössan på bilden????? Snälla, snälla, snälla svara, pliiiiis! Jag är i akut snygg-mössa-behov…

 5. Så fina! Och hähä… tänkte ju också fråga om mössan. Berätta nu är du snäll så ska du se att halva sverige knatar runt i samma mössor snart, är på jakt efter en ullig mössa i den nyansen. Tack på förhand! 🙂

 6. Tja, det är klart med spiror som dina funkar sådana coola tights. Men vad gör vi som är lite korta och har lite, eh, tjockare ben?? Gillar liksom den stilen, men tänker att enfärgat ”is the way to go” eller?

 7. Så snygg mössa! Påminner om en jag hade från Twist & Tango för typ 2 år sen, men som jag glömde nånstans. Min favomössa. Jag som aldrig tappar bort eller glömmer saker glömde såklart den, den mjukaste mössa, nästan helt ny i perfekt mullvadsgrå/brun… Aja, hoppas att nån annan har användning för den nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *