IMG_0402IMG_0439

Eva – här kommer mer av mig – bara för dig!

Att flytta till ett nytt land innebär förstås en massa nya känslor. Ibland när jag tänker på syrener och vitsippor vid Magelungen hemma i Farsta gråter jag en skvätt av hemlängtan, men så påminner jag mig själv om november, februari, mars, april med overallstress och social vinterisolering och genast har jag mindre bråttom hem. Andra gånger är jag less på LA med dess trafik och engelskan och att aldrig liksom bara kunna prata på utan att tänka, och så finns det dagar, som idag; när jag promenerade ner till Rios preschool där ungarna och fröknarna förberett Morsdags-firande med picknick på gräsmattan under träden. Vinden var alldeles ljum. Så där så att den knappt kändes temperaturmässigt, utan bara rörde kroppen som en vänskaplig smekning. Och visst är den svenska våren vacker, men den blomning som sker över allt här just nu är ändå svårslagen. Färgprakt och grönska i vissa områden som gör en in i själen lycklig. Och dofterna, de otroliga dofterna på det! Känner mig enormt tacksam över att få vara här idag.

Det känns på något sätt så väldigt passande med lite sportigare kläder till det nya korta håret. Sneakers från Nike, sidentopp från Uniqlo och shorts  (som till 20 % får mig att känna ”Hjälp!!! CLOWNBYXOR!” men till 80 % ”Gud så kul med ett så väldigt härligt vardagsplagg som dessutom råkar funka minst lika bra som partybyxa!”) från Acne.

0 svar

 1. Snygg outfit! Och jag tycker du är så himla cool i ditt nya hår, det passar dej verkligen! Sen måste jag säga att jag känner igen mej så himla mycket i det du beskriver, längtan efter Sverige och att vara trött på engelskan och en annan kultur än den man är van vid. För att i nästa sekund älska sitt ”nya” land och allt det som är annorlunda.

 2. Jag älskar att få inspo av dig, det har jag ju gjort i flera år nu! Så ännu mer bilder om jag fick önska! 🙂 vi har väldigt lika stil och det är kul att få nya tips. Jag har 4 dagar kvar till bf med vårt andra barn och längtan efter min ordinarie garderob är nästan lika stor som den efter bebisen, haha!

 3. Så jä..a snygg! Snyggaste håret! En trendsättare av rang ger mig inspiration här i mitt eget hem. Tack, snälla Cecilia! (Jag vill ochså ha ett liv i Californien en dag…)

 4. Först och främst – tack för en grym blogg! Personlig, inspirerande, peppande, ”tankeväckande”, rolig och mycket mycket mer. Du verkar vara en klok person som inte ser världen i svart och vitt.
  En sak som jag gillar med dina Min stil-inlägg är kommentarer som ovan ”CLOWNBYXOR”. När man läser andra modebloggar känns det som att de personerna aldrig känner sånt som man själv gör. Men du gör att man vågar lite mer stilmässigt. TACK!
  En fråga; vilken tid på året lämpar sig bäst för en trip till Kalifornien? Familj med två små barn (tänkte åka när de är typ 3 resp. 4,5.) Tacksam för svar!

 5. Halloj Cecilia,

  Jag som är en periodare i bloggland har nu läst ikapp. Vad tråkigt att det är så mycket bråk hos dig i kommentarerna. Det brukar väl inte vara så eller är det bara jag som missat nåt som vanligt. Jag vet att alla coolingar säger att de bara skakar av sig det men om det var jag själv skulle jag bli ledsen av hårda ord så jag ville mest skicka en digital kram och säga att jag gillar dina ”kläd-inlägg” för de är alltid så inspirerande. Mode, det kan du verkligen!

  Kram
  Mia

  1. Hej Mia och stort tack för snälla ord och pepp! Det går lite i vågor det där, ibland dyker det upp någon som kanske är lite onödigt hård, och det är klart att det kan kännas jobbigt, det har du rätt i! Lite härdad blir man, men helt stålig och hård trots allt inte!

 6. Nog för att du är väldigt snygg i solbrillor, men kul att se en bild utan! Det är alltid trevligt att se hela ansiktet, och så ser man frisyren lite bättre. Jättefin!

 7. Hej!
  Jag behöver lite tips på coola skor som en lång tjej i 35 års åldern kan ta på sig när man vill vara lite festlig eller när man bara vill vara lite fin. Typ pumps (har aldrig ägt ett par) Jag har ju inte samma goda relation med skor som du. Blir ofta att jag fegar ur och tar det som är mest ”bekvämt”. Skulle gladeligen ta emot lite tips. Tack på förhand

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *