Fårpäls – check!

Ni minns kanske att jag skrev att jag letade efter en fårpäls för ett tag sedan. Helst en vit. Nu har jag fått tag på en. Ett superfynd på Tradera. Grå i och för sig, men alldeles perfekt ändå.

Nu är bara frågan; vad ska jag göra med kragen. Känner på mig att det skulle vara snyggare att kapa den. Helt eller låta den vara någon centimeter eller en och en halv som får sticka upp. Men jag är så rädd att det blir fel eller fult, nu när jag väl fått tag i en snygg modell som dessutom passar.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Annie
  Annie

  Hm, förstår din poäng men jag skulle nog låta den vara som den är. Tycker inte att kragen på något sätt är störande, utan snygg och balanserad. Möjligtvis halvera så att den går att ställa, men inte säker på att det gör något bättre egentligen. Fin är rocken iaf!

 2. Profilbild för hege
  hege

  Nei men Å! Så fin. Er på jakt etter en eksakt lik. 🙂 Jeg syns du skal la kragen være som den er.

 3. Profilbild för Cattis
  Cattis

  Kragen är ju superfin!! keep it!!

 4. Profilbild för u.

  Så snygg!!!

 5. Profilbild för Anna

  Hej!

  Va på Acne Archive och såg ett par låga cowboyskor och tänkte på dig, Kanske ngt?

  Lycka till!

 6. Profilbild för Johanna

  Men duuu läste du inte min kommentar om fårskinnsjackan? Snubblade över en på modekungen och tänkte på dig! Finns i vit också! http://www.modekungen.se/se/jacka-warm-12716
  Kram från Skövde!

 7. Profilbild för Ingrid
  Ingrid

  Behåll kragen!

  Ingrid

 8. Profilbild för Hannapanna
  Hannapanna

  Jättefin! Sicken tur du har Blankens! 🙂

 9. Profilbild för Monica
  Monica

  Exakt en sådan hade min mamma i början av 70-talet…kan undra om hon har den kvar…den är npg för liten för mig i vilket fall!

 10. Profilbild för Jenny

  Åh vad fin!
  Kapa kragen helt så den blir helt rundringad i halsen är mitt förslag…

 11. Profilbild för EmmaF
  EmmaF

  Vad fin! Jag hade en liknande som tonåring. Den hittade jag i farmors garderob, den var vadlång men vi hade en skräddare till att kapa den strax ovanför knät. Kragen på min var större och gick liksom att knäppa fram. Det tyckte jag var bra om det var blåsigt. Jag tror inte på att kapa kragen, tycker nog att den är fin som den är. Men det är ju du som är experten så vad du än bestämmer dig för blir det säkert kanon! Själv ska jag nog leta lite i föräldrarnas klädkammare och se om min gamla päls finns kvar och isf om jag kommer i den… 😉

 12. Profilbild för Nina

  Kapa kragen helt röstar jag på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *