Fascinerande

Baxade mig själv ur sängen i morse för att åka taxi till Äntligen morgon-studion och prata om min bok. Det är ju idiotiskt att kinka över något självpåtaget, så jag ska försöka hålla mig från att gnälla. Men. Herregud vad ont det gör! Jag är helt fascinerad. Att en kropp kunde göra sig påmind i varenda kvadratcentimeter av sin yta, det visste jag inte. Att ta på sig något annat än sneakers i morse var liksom inte att tänka på. Fötterna har som små kuddar av blåsor under sig. Någon frågade i kommentarsfältet varför jag gjorde det. Sprang Göteborgsvarvet alltså. Otränad dessutom. Idiotiskt. Well. Jag önskar jag hade ett vettigt svar på det. Men det har jag inte. Jag var optimistisk när min pappa föreslog att vi skulle springa ihop, och envis när det väl var dags.”Har du pallat att föda två barn borde du väl fixa att springa den här lilla plutt-biten” var tanken som gick på repeat i hjärnan. Nu ska jag på något sätt försöka övertala Rio att det är en bra idé att ligga raklång i sängen och kramas hela dagen och helst inte röra sig alls.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för inga
  inga

  Hur går det med Rios dop? Jag blev så glad när jag läste att ni var lite sena med planeringen av detta och du undrade om det överhuvudtaget skulle bli av 🙂. För så har det nämligen varit för oss också. Nu äntligen blir det av, när tösen är över ett år gammal. Så – hur går det för dig (och minns att vi andra mammor bara blir avslappnade om du skriver att ni är ”sena” med planeringen, att det dröjer – känn ingen press, bara nyfiken). Kram!

 2. Profilbild för Henny
  Henny

  Tack för svaret! Har du alltid varit envis och bestämd eller är det något som kommit på senare år. Jag är tvärtemot dig oenvis och inte så beslutsam eller företagsam, jag vill helst inte göra karriär utan mest vara med barnen och kanske uträtta något litet ärende någongång emellanåt. Total slöfock men jag bara är sån!! Hoppas kroppen repar sig!

 3. Profilbild för Anna
  Anna

  Herregud vad duktig du är. Strongt jobbat!

  Måste bara berätta att jag var i London i helgen och hade tänkt köpa precis de där Nike Air max som du har i den där färgställningen också men de var helt. slut. i. hela. europa. i. strl 38. Damn! Och pundet som inte kostar nåt, det hade ju blivit värsta kapet. Oh well.

  Kram

 4. Profilbild för Sophie

  Att springa göteborgsvarvet gör jag för att jag vill utföra en stor prestation och för att se hur mycket jag kan driva mig själv. Det är en så otroligt härlig och häftig känsla efter loppet när man inser att man faktiskt klarade det! Personligen behöver jag utmaningar och uppsatta mål för att motivera mig att ge mig ut på en 16km runda en vardag. Sprang på 2:03 och nästa mål är att komma under 2h. =)
  Du är grym som sprang på så bra tid när du var lite mindre förberedd sedan innan!!

 5. Profilbild för Milla
  Milla

  Cecilia, jag är väldigt nyfiken på hur ofta du springer och hur långt? Fick för mig när du sprang Midnattsloppet härom året att det kom till genom en vadslagning med Adam Alsing men jag kan ha fel. Är helt facinerad över att du pallade 2 mil trots att du inte tränar vad jag förstått speciellt mycket eller strukturerat…eller är jag helt ute och cyklar?? Att man pallar 1 mil kan jag förstå men 2+ är för mig en gåta…dvs om man inte tränar för det. Nyfiken på hur det funkar som sagt.

  Igen, djupt facinerad och stor respekt för din bravad!! Grattis!

 6. Profilbild för Camilla
  Camilla

  Måste säga att sjukt bra jobbat å ta dig runt varvet! Tog mig också runt mitt första varv i lördags, hade tränat en del – men inte riktigt så mycket som planerat – å även här känns de i benen idag – min plan för dagen blir en promenad. Å sen stretch:)

 7. Profilbild för jess
  jess

  Skulle du kunna hjälpa mig Cecilia? Eller någon annan som läser det här kanske.

  Jag har noll koll på mode och sånt, verkligen noll koll. Men jag vet vad jag tycker är snyggt.

  Nu behöver jag en bröllopsklänning. En vit.
  Har hittat den här men den är varken vit eller i rätt prisklass.
  Kan någon hjälpa mig att hitta något liknande?
  Snälla??

  Spets eller virkad bara den är fin.

  http://www.net-a-porter.com/product/109222

 8. Profilbild för m47
  m47

  Men hallå det är ok att oja sig lite efter en sån fysisk och psykisk prestation och urladdning. Sjukt imponerande. Vila resten av veckan du med gott samvete!

 9. Profilbild för Linda S

  Shit, du är galen!! På ett bra sätt! 🙂
  /Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *