Favoritgrej att göra med barnen

En dag fick vi gosa med honom, Per, sedan var han tvungen att åka bort på jobb. Igen. Man kan säga att vi är big time Idol-änkor just nu. Å andra sidan är svärmor på besök, så ensamma är vi inte!
Idag åkte vi till Americana at The Brand, gallerian i Glendale inte långt från där vi bor, bara för att upptäcka att den stora lekparken mitt i utomhusdelen av shoppingcentret (så genialt! Barnen leker, vuxna kan turas om att kolla till ungar och snegla runt i butikerna) – plockats bort!
Så vi gick på bio istället och såg ”Dumma mig 2”. Jag är verkligen ingen fena på att leka Monster high eller vara kul lekmamma i poolen, men att sy ihop mysiga biodejter med barnen är jag bättre på – förmodligen för att jag själv tycker att det är minst lika kul som de små. Att sitta där i mörkret med popcorn och barnen i knät. Småfnissa tillsammans. Kan vara etta på listan över härliga saker att göra tillsammans.

Bonnie fotade mig och Rio:

20130901-200412.jpg

Men tyckte väl att vi var tråkiga. ”Gör lite coola moves!!!” – hojtade hon. Rio löd.

20130901-200716.jpg
Och till slut lossnade även torrbollen bakom.

20130901-200921.jpg
Jag kan inte minnas när jag senast var lika stormförtjust i ett plagg som jag är i de här skinnshortsen från höstens Designers remix – . Diskret coola liksom. Hade jag varit i Sverige i höst hade jag matchat dem med strumpbyxor, T-shirt, koftan och boots.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för m47
  m47

  Coolare mamma får man leta efter! Kram

 2. Profilbild för Em
  Em

  Hahaha underbart! Älskar sista bilden! Och himla praktiskt när ungarna kan börja agera bloggfotograf istället för de usla männen (syftar på min som har tröttnat innan han ens tryckt på avtryckaren 😉

 3. Profilbild för Emma
  Emma

  Så snygga shorts! Finns dock inte på deras hemsida… synd!

 4. Profilbild för Maja
  Maja

  Haha jag tänker mest på Rios fötter och ben, hur fan lyckas hon vinkla dem så?! 🙂

 5. Profilbild för Emma
  Emma

  Haha, sista bilden är ju underbar, den borde ni ju nästan rama in ^^

 6. Profilbild för Johanna
  Johanna

  Rio – vilken unge!! Är Bonnie en ”typisk” storasyster (ordentlig, lugn, ansvarsfull osv) och Rio lite mer crazy & galen? Det ser nästan ut så på bilderna på dem, men det kanske bara har med åldersskillnaden att göra än så länge.

 7. Profilbild för Linn
  Linn

  hahaha tycker ni ser så sköna ut på era ”coola” bilder 🙂 tänker också på att det är fint att barn inte har skapat en uppfattning av allt än, och därför kan skapa helt egna unika nya definitioner. som när rio gör sin version av en ”cool move”. jättefint!

 8. Profilbild för Elina
  Elina

  Haha! Ni är ju störtsköna!! Härliga bilder! Kul att se gubbarna bakom också… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *